Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Born to run : jakten på löpningens själ

av Christopher McDougall

Pocket, 2012

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 29,95 kr

Förlagets pris 59,00 kr

info-icon Medlemspris

28 kr

Spara 31,00 kr (53%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Spring för livet!

Löpning har på några år blivit Sveriges bredaste folkrörelse - de stora loppen drar idag nästan 500 000 startande. Christopher McDougalls internationella bästsäljare besvarar frågan alla löpare förr eller senare ställer sig: Varför springer jag? I Born to run jagar McDougall oförtröttligt efter svaret. Med hjälp av den bortglömda mexikanska löparstammen tarahumara, flera framstående forskare och några av långdistansvärldens mest färgstarka profiler förstår han till sist varför människan är född att springa, och varför det mesta vi hittills lärt oss om träning är helt felaktigt. Born to run har fått miljontals människor att springa annorlunda och de stora skoföretagen att tillverka en helt ny sorts löparskor. Men framför allt är Born to run en underhållande berättelse med oförglömliga karaktärer, som får även den mest inbitna löpare att parkera sig i läsfåtöljen. Dessutom har den gjort succé bland "vanliga" läsare och legat flera månader på New York Times bästsäljarlista. Boken har översatts till tolv språk och är på väg att ombandlas till film.
"Påläst, uppsluppen och besjälad reportagebok om varför människan är född att springa. McDougalls fascinerande löparberättelser ger glädjerus." Dagens Nyheter "Christopher McDougall skriver med samma lust och passion som de säregna levnadskonstnärerna i boken springer med. Med ena foten i Hunter S Thompsons gonzo-journalistik och den andra mitt i löpsteget blir Born to run en färgsprakande historia inte bara om löpning, men om glädjen att leva sitt liv till det yttersta." Upsala Nya Tidning

Bokdetaljer
Svenska
9789172322608
Månpocket
Johan Nilsson
9172322608
Pocket
366
den 13 april 2012
B: 110 H: 178 D: 22 mm

Andra kunder har även köpt
Skillnadens trädgå...
Sara Bäckmo
Förlagets pris 259 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Gatukatten Bob Fil...
James Bowen
Förlagets pris 49 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Kvilta livet på la...
Dorte Jollman
Förlagets pris 99 kr.
info-iconMedlemspris 60 kr.
Den giftfria trädg...
Niklas Kämpargård
Förlagets pris 209 kr.
info-iconMedlemspris 130 kr.
Skydda dina krukvä...
Maj-Lis Pettersson
Förlagets pris 179 kr.
info-iconMedlemspris 112 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!