Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Bonniers kokbok

av

Skickas inom: 5-9 vardagar
Vårt normalpris 228,00 kr
Spara 50,00 kr
178,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
228,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
Beskrivning:

I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.

Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.

Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.

Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.

De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:

Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789174247688
Förlag:
Bonnier Fakta
Författare:
ISBN-10:
9174247689
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
671
Utgivningsdatum:
5 sep 2017
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
Dimensioner:
B: 186mm H: 252mm D: 38mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Bonniers kokbok
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar