Bli Medlem Returböcker Kundservice

BLACK WEEK

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Ylva B.

4 recensioner totalt, 0 i december

av Ylva B.,
den 10 december 2017
Jojo Moyes bjuder på ännu en lättläst roman om kärlek med flera parallella historier. Historierna binds samman av att båda handlar om kärlek och otrohet -men i två olika tidsepoker. Det här är min favorit bland Jojos romaner.

av Ylva B.,
den 10 december 2017
Härlig och lättläst roman som väcker en del tankar och funderingar. En lättsamt skriven historia om en växande vänskap mellan en handikappad, bitter ung man och hans vårdare. Historien växer och bjuder på både skratt och tårar liksom en (iaf för mig) oväntad vändning.

av Ylva B.,
den 10 december 2017
Oavsett om man fantiserar om bokens anknytning till verkliga personer eller inte så skriver Martina en historia om otrohet som berör. Helt ok tidsfördriv men inget jag kommer läsa om.

av Ylva B.,
den 10 december 2017
Denna ”saga” fångade mig redan efter några sidor och ligger på min absoluta topplista sedan dess. En fantastisk och aningen otäck saga om kärlek med ett fantastiskt språk. Sagolik!

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!