Bli Medlem Returböcker Kundservice

SEMESTERPLANER! Få inspiration HÄR

Plusbok är till dig som ÄLSKAR böcker och soffmys. heart-icon
Bli Plusmedlem idag och spara upp till 90%. Få en vecka gratis (sedan kostar det 99 kr/månad) och avsluta medlemskapet när du vill.
Eller köp helt utan medlemskap.

Recensioner av Therése Lilja

6 recensioner totalt, 0 i juli

av Therése Lilja,
den 16 november 2014
Älskar verkligen deckare. Denna deckare är en riktig rysare och sidvändare, redan vid förstasidan kände jag att detta kommer att bli riktigt rafflande, gav mig hög puls titt som tätt.

av Therése Lilja,
den 16 november 2014
Sista delen i Staffans triologi.Absolut läsvärd men,tar ett tag att komma in i boken och fastna. Många namn och platser att hålla reda på vilket tar ner betyget från mig. Boken bygger på verkliga händelser och lämnar en sorgsen känsla efter sig, att människor kan göra så fasansfulla saker mot varandra.

av Therése Lilja,
den 11 november 2014
Svår att komma in i, upplevde boken som rörig då man får följa många människors livsval, alldeles för många namn att komma ihåg, både på personer och platser gör att det tar tid att få ett sammanhang. Efter halva boken började jag tycka att den var bra och läsvärd, då den belyser den problematik som finns i fattigdom och de val som människor tvingas att göra för att kunna överleva. Ger betyg 2 stjärnor just för att den tog sådan tid att komma in i handlingen.

av Therése Lilja,
den 28 oktober 2014
Toppen, bra fakta både om livet med höns och enkla ritningar för det kommande hönsbygget. Ett absolut måste i bokhyllan om du funderar på att skaffa höns.

av Therése Lilja,
den 28 oktober 2014
Bra illustrationer och lättläst. Trodde att det skulle vara mer instruktioner om hur man kan bygga men, detta är mer som en inspirationsbok. Min son var nog en aning för liten för den då han fyller 5, han tyckte den var rolig och titta i men, vet inte riktigt om den triggat igång fantasin. Toppen för äldre barn som kan läsa själva.
Gone Girl
(1)

av Therése Lilja,
den 28 oktober 2014
En spännande, oförutsägbar bok som kittlar sinnet. Läste ut denna på 2 dagar, thriller med rafflande psykologi. Absolut läsvärd.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!