Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Robin.O

20 recensioner totalt, 0 i februari
1 2 >
av

av Robin.O,
den 23 maj 2017
En klok och god bok för eftertanke om vad som är viktigt och, mindre viktigt här i livet. Den perfekta boken som present till familjemedlemmar och nära & kära.

av Robin.O,
den 23 maj 2017
En massiv bok om Mr Jobs. Den har inte blivit accepterad av de som säger sig ha känt honom men är trots det intressant att läsa. Filmen med Ashton Kutcher i huvudrollen baserades på boken.

av Robin.O,
den 23 maj 2017
En given bok i den fortsatta berättelsen om Professor Langdon, inte samma känsla som Da-Vinci Koden men absolut läsvärd för att få mer av Mr Langdons historia och Brown's skrivande.

av Robin.O,
den 23 maj 2017
Dan Brown fångade mig direkt med denna bok. Sedan dess har jag inte bara sett filmerna om Langdon utan även varit tvungen att läsa böckerna! Det säger en hel del om hans författarskap, i synnerhet då jag sällan läser skönlitteratur.

av Robin.O,
den 26 april 2017
Denna bok är, utan någon motståndare, den bok som blivit mest läst i hushållet när det kommer till självhushållning! Inte minst nu sist då vi använde deras recept på att göra egen tvål. Allt för självhushållaren att grotta ner sig i. Två tummar upp!

av Robin.O,
den 26 april 2017
Som (i mitt tycke) en fortsättning på hans bok "Den enkla vägen att lyckas med aktier" så tar Marcus nu ett djupdyk i aktieutdelningens värld. På ett lika rofyllt sätt får man läsa om denna konst inom aktieinnehav.

av Robin.O,
den 26 april 2017
Marcus Hernhag har ett sätt att göra ett ämne, som aktier, till mer läsvänligt och förståeligt. Vilket ökar faktorn för att läsa vidare och gör det enklare att ta in detta till synes komplexa ämne!

av Robin.O,
den 25 april 2017
En grön kokbok med vackra bilder och bra varierat innehåll. Luise och David inspirerar och häri har jag hittat allt ifrån mat för picknikkorgen till mina mest uppskattade bjudmiddagar.

av Robin.O,
den 24 april 2017
Man trodde man hade koll..! Efter att ha läst denna kommer man garanterat rensa ut i både badrumsskåp och städskrubb. Varenda hem borde ha denna bok.

av Robin.O,
den 24 april 2017
Har man inte läst denna bok så bara måste man göra det! En resa, en tid, ett hopp, många tankar och kloka ord! En av Paulos absolut bästa!

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!