Bli Medlem Returböcker Kundservice

JULKLAPPAR

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Rebecca H.

46 recensioner totalt, 0 i december
1 2 3 4 5 >
Geniet
(1)

av Rebecca H.,
den 25 september 2017
När jag upptäckte serien om Peter, Petra och Lucy var det nog ena v mina bästa dagar och jag kunde inte få nog av dem. Jag fick till och med biblioteket att köpa in varenda bok om dem. Dessa är spännande och man kan inte sluta läsa dem när man väl är färdig med en.

av Rebecca H.,
den 25 september 2017
Serien om Petrinideckarna är en utav mina favoriter från när jag var liten. De är både spännande och roliga. De är ganska lättlästa när man väl har kommit igång med sin läsning. Jag läste gengångaren från pärm till pärm
Bröderna
(1)

av Rebecca H.,
den 25 september 2017
Mitt 10-åriga jag tyckte att denna bok var oerhört läskig. Trots det kunde jag inte sluta läsa – utan läste den från pärm till pärm över en helg. Detta är ett riktigt bra boktips till både tjejer och killar!

av Rebecca H.,
den 25 september 2017
Bokslukaren i mig fullkomligt älskade Petrinideckarna när jag gick 6-9! Jag slukade dem en efter en och kunde knappt vänta tills de kom ut nya! Jag tyckte att Peter, Petra och Lucy var så modiga och jag vill vara lika modig som dem!

av Rebecca H.,
den 25 september 2017
Åter igen kastar Bredow in oss i ett omöjligt kärlekstrassel som säkert många unga tjejer hamnar i. Att väga läsa såna här böcker är viktigt. Bredow skriver på ett fängslande sätt och det är lite nervkittlande med det förbjudna...

av Rebecca H.,
den 25 september 2017
Katarina von Bredow är en mästare på att skriva om den förbjudna kärleken på ett sätt som fängslar tonåringar. Ett viktigt ämne att prata om och Katarina kan skriva på ett sätt som både fängslar och berör tonåringar.

av Rebecca H.,
den 25 september 2017
Jag och mina kompisar slukade böckerna av Bredow när vi var i tonåren. Böckerna är fängslande och nära tonåringar och de innehåller lite utav det där förbjuda. Boken tar upp dilemman som det förbjudna med en lärare. Tips till bokslukande tonåringar!

av Rebecca H.,
den 18 september 2017
Dagens familjer ser inte längre alltid ut som de alltid har gjort. Denna bok är både toppen som läsning hemma men även som bok att arbeta kring värdegrunden i skolan. Den är både nyttig och väcker många tankar. Denna är absolut läsvärd!

av Rebecca H.,
den 18 september 2017
Denna bok känner sig i stort sett alla elever igen sig i! Perfekt att läsa för de barn som ropar mycket på kvällarna eller som har svårt för att somna. Att dessutom läsa en bok kan göra så att de somnar.

av Rebecca H.,
den 18 september 2017
För en del är det svårt med att forma bokstäver och det är svårt. Då är det toppen att ta fram Lär dig bokstäverna med Lasse och Maja. Att locka med något som barnen gillar och samtidigt lära sig något är perfekt combo.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!