Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Pernilla F.

your image allätare inom böcker läser allt från feelgood, kriminal, sanning har alltid minst en bok på gång och läser så fort jag får tid. bokoman deluxe kan man säga :)
6 recensioner totalt, 0 i februari
Stalker
(1)

av Pernilla F.,
den 10 maj 2018
Sträckläste alla böcker i denna serie om Joona Linna och gillade verkligen dem alla, men den här var absolut värst. Kan du efter att ha läst den här boken vara ensam hemma när mörkret faller, så har du ett psyke av stål. Genomläskig och väldigt creepy är denna bok -läs den om du vågar.

av Pernilla F.,
den 7 maj 2018
Den skruvade Silfverbielke är tillbaka med ännu mer påhitt. Högt tempo och underhållning på högsta nivå, hur en människa kan vara så alltigenom ond och egoistisk kan man inte förstå. Läs den här om du som jag älskar och hatar Silfverbielke

av Pernilla F.,
den 7 maj 2018
Silfverbielke är tillbaka med buller och bång . Han har en omättlig energi på att ställa till djävulskap för både vänner och påhittade fiender. Läs, rys och njut.
Grannen
(1)

av Pernilla F.,
den 7 maj 2018
Känner du till Christopher Silfverbileke, Stureplanskillen som är psykopat, men ingen vet om det? Han duperar, ljuger och mördar med ett leende, denna man vill du inte ha som granne. Man vet inte vad han hittar på nästa gång men påhittig är han absolut. Jag både älskar och hatar denne man - låt mig inspirera dig att göra detsamma.

av Pernilla F.,
den 7 maj 2018
Denna bok gör att du förstår de människor du inte trodde att du kunde förstå dig på. Många aha-upplevelser och tankar när man läser denna bok. En bok varje människa bör läsa.

av Pernilla F.,
den 30 december 2015
En nästan vanlig man får läsaren bekanta sig med Christopher Silfverbielke som är en Stureplansprofil av sällan skådat slag. Han är en psykopat som inte skyr några medel för att få det han vill ha-även att mörda ingår i hans cv. Han jagas av polisen ledd av Jacob Colt men är alltid steget före.... Denna bok är en sträckläsningsbok som i alla fall inte jag kunde lägga ifrån mig ville bara veta vad för galna påhitt som skulle komma härnäst. Starka nerver är ett måste för att läsa denna bok då det inte finns några gränser för vad Christopher tar sig för. Helt klart en bok som är läsvärd o det bästa är att det är en hel serie med samma otäcka psykopat.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!