Bli Medlem Returböcker Kundservice

SEMESTERPLANER! Få inspiration HÄR

Plusbok är till dig som ÄLSKAR böcker och soffmys. heart-icon
Bli Plusmedlem idag och spara upp till 90%. Få en vecka gratis (sedan kostar det 99 kr/månad) och avsluta medlemskapet när du vill.
Eller köp helt utan medlemskap.

Recensioner av Monika V.

6 recensioner totalt, 0 i juli

av Monika V.,
den 4 januari 2017
En gripande bok som berörde mig väldigt mycket. Christina har verkligen varit med om oerhört många och starka händelser i sin barndom som format den hon är idag. Ha näsdukarna nära till hands. Läs den!

av Monika V.,
den 4 januari 2017
En lättläst och välskriven roman. Älskar Jojo Moyes böcker då de inte är förutsägbara. Kanske inte lika gripande som Livet efter dig men absolut läsvärd!

av Monika V.,
den 4 januari 2017
Läsvärd bok. Annas berättelse väcker mycket tankar och frågor kring ett omdiskuterat ämne. Starkt att hon vågar skriva om det som hon har varit med om. Intressant men mer informativ då min uppfattning är beskrivningen av Annas liv känns något saklig .

av Monika V.,
den 4 januari 2017
Lika magisk som den första boken i Neapelkvartetten. Man fängslas från första stund och läser vidare om de starka personligheterna som boken handlar om. Njuter varje sekund av denna vackra roman.

av Monika V.,
den 4 januari 2017
Omöjlig att lägga ifrån sig! Författaren skriver på ett enkelt, men mycket fängslande sätt och väver fint in hela berättelsen om huvudpersonernas barndom. Starka karaktärer och spännande intriger. En fantastisk bok, helt enkelt.

av Monika V.,
den 4 januari 2017
Mycket intressant och gripande bok. Tycker den ger röst åt och beskriver hur personer som är fast i sina kroppar men vid fullt medvetande känner/ser och uppfattar världen runt omkring sig. En stark och positiv bok trots mycket motgångar.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!