Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Monika V.

Monika
5 recensioner totalt, 0 i januari

av Monika V.,
den 4 augusti 2017
Mycket läsvärd och avslutande del om de tre magiska systrarna. Lika spännande och underhållande som de andra två delarna.

av Monika V.,
den 4 augusti 2017
Lika gripande som de andra tre delarna, svår att lägga ifrån sig. Handlar om den nu vuxna Elena från 30-årsåldern. Fantastiska person- och miljöskildringar och skriven på ett lättläst språk.

av Monika V.,
den 4 januari 2017
En lättläst och välskriven roman. Älskar Jojo Moyes böcker då de inte är förutsägbara. Kanske inte lika gripande som Livet efter dig men absolut läsvärd!

av Monika V.,
den 4 januari 2017
Läsvärd bok. Annas berättelse väcker mycket tankar och frågor kring ett omdiskuterat ämne. Starkt att hon vågar skriva om det som hon har varit med om. Intressant men mer informativ då min uppfattning är beskrivningen av Annas liv känns något saklig .

av Monika V.,
den 4 januari 2017
Omöjlig att lägga ifrån sig! Författaren skriver på ett enkelt, men mycket fängslande sätt och väver fint in hela berättelsen om huvudpersonernas barndom. Starka karaktärer och spännande intriger. En fantastisk bok, helt enkelt.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!