Har du sett våra allra billigaste böcker? De finns bland våra SUPERerbjudanden

 

Stroked percentage icon Stroked parcel icon Stroked return policy icon Stroked platin member badge icon

Stora rabatter

Snabb leverans

30 dagars returrätt

Tjäna fördelar

Recensioner av Marie

3 recensioner totalt, 0 i januari

av Marie,
den 20 november 2013
LasseMajas detektivbyrå! Full pott på böckerna och denna bok var inget undantag. Numera vill både jag och min man "natta" dottern, för båda vill få äran att läsa högt ur LasseMaja-böckerna. Skrivna med ett bra och varierat språk. Rikt illustrerade, perfekta böcker att gå över till efter de mer klassiska bilderböckerna. Stor stil, så vår femåring, som precis knäckt läskoden, klarar också av att läsa dem. Spännande upplösningar, som är roliga att försöka klura ut innan deckarparet gör det.

av Marie,
den 20 november 2013
En sångbok som har gått varm här hemma. I boken finns klassiska barnvisor men även de som tillhör kulturarvet. Numera går vår lilla dotter runt och sjunger "okända djur" t ex. Fantastiska illustrationer. En perfekt gåva vid dop/ namnkalas och födelsedagar.

av Marie,
den 13 november 2013
En härlig och varm berättelse om Elsa. Lite väl mycket fantasy och saga emellanåt, men det knyts liksom ihop i slutet. En bok som ger upphov till både tårar och skratt. Man drivs av nyfikenhet hur allt hänger ihop, förvisso lite förutsägbar - men mycket charmig. Boken är bättre än "Ove", tycker jag.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!