Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Maria L.

Har älskat böcker sedan jag var liten, men de senaste åren har mitt läsande gått i perioder. Nu när vi har ett eget bibliotek här hemma har läsningen återigen satt fart. Det är helt klart det bästa rummet i hela huset, och även där vi spenderar mest tid. Förr läste jag nästan uteslutande deckare, men nuförtiden har jag en förkärlek för feelgood, trädgård och kok-/bakböcker - och sedan barnen kom har det naturligtvis även blivit mycket barnböcker.
18 recensioner totalt, 0 i november
1 2 >

av Maria L.,
den 6 juli 2017
Jag gillar verkligen bokens upplägg där man får följa med på allt som händer på gården genom de olika årstiderna. Boken är fylld till bredden av lockande recept, fina bilder och är trevligt skriven. Ju mer jag läser i Mandelmanns köksbok, desto mer känner jag att jag verkligen vill flytta ut på landet! En mycket uppskattad bok!

av Maria L.,
den 29 juni 2017
För den som är intresserad av historia ar detta en mycket fin guidebok. Lättläst, intressant bok med mycket fakta och med fina färgbilder boken igenom.

av Maria L.,
den 31 maj 2017
En riktigt härlig bok att läsa för barnen! Söta Lotta har så mycket idéer för sig och hittar på både det ena och andra. Lagom långa kapitel och många skratt efter vägen.
Sweet!
(1)

av Maria L.,
den 31 maj 2017
Är man ute efter en riktigt trevlig dessertbok kan jag varmt rekommendera denna. Full av fina recept och väldigt aptitretande bilder! Detta kommer bli en klassiker här hemma bland bakböckerna.

av Maria L.,
den 31 maj 2017
Det här är boken som fick mig helt fast i feel good-genren! Det här är första delen om Polly vars liv helt plötsligt ställs på ända, och hon tvingas att som nybliven singel söka både nytt boende och jobb. I byn där hon hamnar känner hon inte någon sedan tidigare och hon träffar på alla möjliga personligheter, den ena mer udda än den andra. Hon stiftar också bekantskap med en söt liten lunnefågel vars liv man också får ta del av i boken. En riktig sträckläsarroman i bästa feel good-anda!

av Maria L.,
den 31 maj 2017
Boken hade gärna fått innehålla fler sidor, för det här var mycket mer intressant än vad jag hade räknat med! Intressanta fakta och till det otroligt vackra illustrationer - t.o.m de så kallade ogräsen är vackra!

av Maria L.,
den 26 maj 2017
Ännu en storfavorit i vårt hem - lille söte Morris! I den här boken ställer han till det med en strumpa han råkar få tag på. En riktigt söt berättelse om en gudomligt gullig valp och hans äventyr. En av de böcker jag längtar efter att få läsa med minstingen i familjen!
Svek
(1)

av Maria L.,
den 26 maj 2017
Riktigt, riktigt bra, och en av få böcker jag faktiskt skulle kunna läsa om. Jag gillade boken överlag, men just upplösningen älskade jag med denna! Kunde verkligen inte lägga den ifrån mig när det närmade sig slutet.

av Maria L.,
den 26 maj 2017
Riktigt bra bok som man får sig en riktigt tankeställare av. Oavsett om man anser att man har ett problem med socker eller inte, är det alltid bra att få mer kunskap om hur sockerindustrin och matindustrin fungerar. Vansinniga mängder med socker vi stoppar i oss idag! Detta är en av de böcker vi rekommenderar vänner att läsa. Tyvärr är den emellanåt väldigt tungläst, och tankarna vandrar lätt iväg i nåt annat.

av Maria L.,
den 26 maj 2017
Bra skrivet och lättläst. Passar fint både för barnets egna läsning och för stunder med högläsning. En kul detalj är kartan där man bland annat ser var Emil bor.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!