Hitta extra billiga böcker här bland våra SUPERerbjudanden

Plusbok är till dig som ÄLSKAR böcker och soffmys. heart-icon
Bli Plusmedlem och spara upp till 90%.
Få en vecka gratis (sedan kostar det 99 kr/månad) och avsluta medlemskapet när du vill.
Eller köp helt utan medlemskap.

Recensioner av malinsson

2 recensioner totalt, 0 i april

av malinsson,
den 28 april 2014
Min favorit bok alla kategorier. Fast den är skriven så längesen hänger den fortfarande med bra i dag. Den är oerhört gripande. Den är skriven mestadels ur Deborahs synvinkel. Spännande att få ta del av en schizofrens värld.

av malinsson,
den 28 april 2014
Första gången jag läste denna boken trodde jag inte att jag skulle gilla den och jag trodde den bara var för barn. Men jag är så imponerad hur JK Rowling lyckas skriva på ett sånt sätt som både barn till vuxna kan uppskatta. Historien har allt från spänning, drama, kärlek, vänskap sorg. Ja denna boken är fantastisk

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!