Bli Medlem Returböcker Kundservice

Kära läsare, vår telefonsupport är stängd denna vecka. Skriv till oss HÄR.

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av malinsson

2 recensioner totalt, 0 i juli

av malinsson,
den 28 april 2014
Min favorit bok alla kategorier. Fast den är skriven så längesen hänger den fortfarande med bra i dag. Den är oerhört gripande. Den är skriven mestadels ur Deborahs synvinkel. Spännande att få ta del av en schizofrens värld.

av malinsson,
den 28 april 2014
Första gången jag läste denna boken trodde jag inte att jag skulle gilla den och jag trodde den bara var för barn. Men jag är så imponerad hur JK Rowling lyckas skriva på ett sånt sätt som både barn till vuxna kan uppskatta. Historien har allt från spänning, drama, kärlek, vänskap sorg. Ja denna boken är fantastisk

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!