Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Lady Solsken

4 recensioner totalt, 0 i januari

av Lady Solsken,
den 4 april 2016
"Hjärtats innersta röst" är uppföljare till den storslagna "Konsten att höra hjärtslag" och jag måste säga att jag tyckte lika mycket om den här boken. Den är på något sätt nästa meditativ och fyller ens inre med ett lugn och språket är så vackert. Vi får återigen möta Julia, som nu befinner sig i en personlig kris. Hon beger sig på nytt till Burma för att träffa sin bror U Ba. Tiden i Burma blir minst sagt omvälvande. Efter att ha läst denna vackra bok så blir jag inte förvånad om det kommer en tredje del.

av Lady Solsken,
den 7 september 2015
Gillar Christoffer Carlssons böcker eftersom de är rappa och håller ett bra tempo. Den här är inget undantag och svår att släppa taget om. Leo Junker mår fortfarande dåligt och har inte kunnat släppa sina tabletter. Trots detta kastas han in i ett fall som berör honom starkt personligen, på flera plan. Boken pendlar mellan nutid och dåtid, vilket håller spänningen uppe. Har man läst de tidigare böckerna om Leo så ska man absolut inte missa denna!

av Lady Solsken,
den 24 augusti 2015
En fantastisk feel-goodbok. Jojo Moyes har verkligen förmågan att lyfta fram människorna hon skriver om. Ser mycket fram emot uppföljaren som kommer nu i september och heter "Arvet efter dig".

av Lady Solsken,
den 5 maj 2015
Detta måste vara det tråkigaste bok jag läst på länge, tyvärr. Boken är full av "babbel" som inte leder någonstans vilket får en att snabbt tappa intresset.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!