Bli Medlem Returböcker Kundservice

JULKLAPPAR

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Lady Solsken

3 recensioner totalt, 0 i december

av Lady Solsken,
den 4 april 2016
"Hjärtats innersta röst" är uppföljare till den storslagna "Konsten att höra hjärtslag" och jag måste säga att jag tyckte lika mycket om den här boken. Den är på något sätt nästa meditativ och fyller ens inre med ett lugn och språket är så vackert. Vi får återigen möta Julia, som nu befinner sig i en personlig kris. Hon beger sig på nytt till Burma för att träffa sin bror U Ba. Tiden i Burma blir minst sagt omvälvande. Efter att ha läst denna vackra bok så blir jag inte förvånad om det kommer en tredje del.

av Lady Solsken,
den 20 mars 2016
En alldeles, alldeles underbar och vacker bok! Jag sträckläste för att jag så gärna ville veta hur det gick för huvudpersonerna Marie-Laure och Werner, men när boken var slut så kände jag en stor tomhet för att jag var vid slutet. Jag saknar den verkligen och bär den med mig i hjärtat. ??

av Lady Solsken,
den 24 augusti 2015
En fantastisk feel-goodbok. Jojo Moyes har verkligen förmågan att lyfta fram människorna hon skriver om. Ser mycket fram emot uppföljaren som kommer nu i september och heter "Arvet efter dig".

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!