Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Kristin@

9 recensioner totalt, 0 i februari

av Kristin@,
den 18 januari 2015
Nja säger jag om denna bok. Den har en intressant story men den har svårt att beröra. Det som var bäst och som berörde mest var sista kapitlet.

av Kristin@,
den 31 oktober 2014
En seg och långtråkig bok till en början men som blir mer och mer intressant. Är lite som en historiebok som beskriver livet i Sverige innan välfärdssamhället och tekniken kom.

av Kristin@,
den 31 oktober 2014
En intressant biografi på Sveriges genom tiderna största fotbolls stjärna. Zlatans uppväxt och liv är intressant för alla eftersom den handlar om engagemang, kamp och att aldrig ge upp vad än man drömmer om eller siktar mot. En bok som man fastnar i.

av Kristin@,
den 18 oktober 2014
En av de bättre Lasse och Maja böckerna. En lite förvånande lösning på mysteriet tyckte min dotter. Som vanligt skriver Martin Widmark på ett underbart sätt där humor och spänning kombineras i en bra mix så att läsaren blir fångad.

av Kristin@,
den 9 oktober 2014
Välskriven och spännande med en massa händelser så att läsaren stimuleras till att vilja läsa mera och mera. Läsaren blir aldrig uttråkad.

av Kristin@,
den 9 oktober 2014
Som vanligt trollbinder Widmark och Willis sina yngre läsare. Detta är en av de bättre mysterier som Lasse och Maja löser. Helt klart en väldigt läsvärd bok!

av Kristin@,
den 23 augusti 2014
Välskriven, spännande och oförutsägbar. Blandade karaktärer som gör boken extra intressant. Man blir inte uttråkad en endaste sekund utan man vill bara läsa mer och mer.

av Kristin@,
den 23 augusti 2014
Romantisk, humoristisk och underbar bok. Svårt att lägga ifrån sig och lite sorgligt när den tog slut då man vill ha mera. Kan verkligen rekommendera den om man gillar kärleksromaner.

av Kristin@,
den 23 augusti 2014
Spännande från första sidan. Otroligt händelserik bok utan att bli rörig. De 100 sista sidorna var så spännande att jag hade hjärtklappning :).

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!