Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Kristin@

12 recensioner totalt, 0 i januari
1 2 >

av Kristin@,
den 2 januari 2016
Fortsättning på VIP rummet. Bättre och mer spännande. Otroligt välskriven med intressanta kontraster på möten mellan olika världar. Längtar redan efter den sista delen i triologin!

av Kristin@,
den 15 februari 2015
De första novellerna var väldigt erotiska och läsvärda. Men sen blev novellerna mer och mer befängda och jag fortsatte läsa i hopp om att den skulle bli som i början igen. Men det blev den aldrig så därför får den lågt betyg av mig.

av Kristin@,
den 18 januari 2015
Nja säger jag om denna bok. Den har en intressant story men den har svårt att beröra. Det som var bäst och som berörde mest var sista kapitlet.

av Kristin@,
den 29 december 2014
Jätte rolig bok och man önskar att man vore lika modig och fräck som Irene ibland. En bok som man inte vill lägga i från sig och som man skrattar högt till.

av Kristin@,
den 31 oktober 2014
En intressant skildring av hur Martin drömde om att lyckas inom fotbollen sedan fick proffs kontrakt men ändå inte blev lycklig. Väcker tankar om vad som är viktigt i livet och att det finns en baksida på allt.

av Kristin@,
den 31 oktober 2014
En seg och långtråkig bok till en början men som blir mer och mer intressant. Är lite som en historiebok som beskriver livet i Sverige innan välfärdssamhället och tekniken kom.

av Kristin@,
den 18 oktober 2014
En av de bättre Lasse och Maja böckerna. En lite förvånande lösning på mysteriet tyckte min dotter. Som vanligt skriver Martin Widmark på ett underbart sätt där humor och spänning kombineras i en bra mix så att läsaren blir fångad.

av Kristin@,
den 9 oktober 2014
Välskriven och spännande med en massa händelser så att läsaren stimuleras till att vilja läsa mera och mera. Läsaren blir aldrig uttråkad.

av Kristin@,
den 9 oktober 2014
Som vanligt trollbinder Widmark och Willis sina yngre läsare. Detta är en av de bättre mysterier som Lasse och Maja löser. Helt klart en väldigt läsvärd bok!

av Kristin@,
den 23 augusti 2014
Välskriven, spännande och oförutsägbar. Blandade karaktärer som gör boken extra intressant. Man blir inte uttråkad en endaste sekund utan man vill bara läsa mer och mer.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!