Bli Medlem Returböcker Kundservice

SEMESTERPLANER! Få inspiration HÄR

Plusbok är till dig som ÄLSKAR böcker och soffmys. heart-icon
Bli Plusmedlem idag och spara upp till 90%. Få en vecka gratis (sedan kostar det 99 kr/månad) och avsluta medlemskapet när du vill.
Eller köp helt utan medlemskap.

Recensioner av Kristin@

13 recensioner totalt, 0 i juli
1 2 >

av Kristin@,
den 15 februari 2015
De första novellerna var väldigt erotiska och läsvärda. Men sen blev novellerna mer och mer befängda och jag fortsatte läsa i hopp om att den skulle bli som i början igen. Men det blev den aldrig så därför får den lågt betyg av mig.

av Kristin@,
den 18 januari 2015
Nja säger jag om denna bok. Den har en intressant story men den har svårt att beröra. Det som var bäst och som berörde mest var sista kapitlet.

av Kristin@,
den 10 januari 2015
En äventyrlig bok om 3 syskon och deras olika öden efter ett hyss. Lagom spännande och underhållande. Ska bli trevligt att läsa fortsättningen eftersom det är första boken i en trilogi.

av Kristin@,
den 29 december 2014
Jätte rolig bok och man önskar att man vore lika modig och fräck som Irene ibland. En bok som man inte vill lägga i från sig och som man skrattar högt till.

av Kristin@,
den 31 oktober 2014
En intressant skildring av hur Martin drömde om att lyckas inom fotbollen sedan fick proffs kontrakt men ändå inte blev lycklig. Väcker tankar om vad som är viktigt i livet och att det finns en baksida på allt.

av Kristin@,
den 31 oktober 2014
En seg och långtråkig bok till en början men som blir mer och mer intressant. Är lite som en historiebok som beskriver livet i Sverige innan välfärdssamhället och tekniken kom.

av Kristin@,
den 18 oktober 2014
En av de bättre Lasse och Maja böckerna. En lite förvånande lösning på mysteriet tyckte min dotter. Som vanligt skriver Martin Widmark på ett underbart sätt där humor och spänning kombineras i en bra mix så att läsaren blir fångad.

av Kristin@,
den 18 oktober 2014
En härlig bok som jag sträckläste på två kvällar. Den var inte tråkig en sekund. Humor, kärlek och bitvis sorglig så att jag grät. En bok som jag verkligen tyckte om.

av Kristin@,
den 9 oktober 2014
Välskriven och spännande med en massa händelser så att läsaren stimuleras till att vilja läsa mera och mera. Läsaren blir aldrig uttråkad.

av Kristin@,
den 9 oktober 2014
Som vanligt trollbinder Widmark och Willis sina yngre läsare. Detta är en av de bättre mysterier som Lasse och Maja löser. Helt klart en väldigt läsvärd bok!

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!