Årets fattigaste månad? Du har ALLTID råd med böckerna bland våra SUPERerbjudanden

 

Stroked percentage icon Stroked parcel icon Stroked return policy icon Stroked platin member badge icon

Stora rabatter

Snabb leverans

30 dagars returrätt

Tjäna fördelar

Recensioner av Kristin@

22 recensioner totalt, 0 i januari
1 2 3 >

av Kristin@,
den 16 februari 2015
En annorlunda kärlekshistoria där förståndet kämpar emot men hjärtat ändå är starkast. Lite sorgsen och vemodig men ändå stark då den beskriver olika relationer. En bra skildring av rädslan för att etablera relationer samtidigt som relationer uppstår av sig själv när man bryr sig om andra.

av Kristin@,
den 15 februari 2015
De första novellerna var väldigt erotiska och läsvärda. Men sen blev novellerna mer och mer befängda och jag fortsatte läsa i hopp om att den skulle bli som i början igen. Men det blev den aldrig så därför får den lågt betyg av mig.

av Kristin@,
den 18 januari 2015
Nja säger jag om denna bok. Den har en intressant story men den har svårt att beröra. Det som var bäst och som berörde mest var sista kapitlet.

av Kristin@,
den 10 januari 2015
En äventyrlig bok om 3 syskon och deras olika öden efter ett hyss. Lagom spännande och underhållande. Ska bli trevligt att läsa fortsättningen eftersom det är första boken i en trilogi.

av Kristin@,
den 29 december 2014
Underbar bok och underbar tant. Först trodde jag att den skulle vara lite tråkig så den låg i bokhyllan ett tag innan jag läste den. Men den är så störtskön så man kan inte låta bli att älska den!

av Kristin@,
den 29 december 2014
Jens Lapidus har gjort det igen, spännande bok in till sista sidan. Jag gillar att det är en kvinna och en man som tillsammans är huvudpersonerna. Olika kön, olika bakgrund men som ändå kompletterar varandra perfekt.
Norrsken
(1)

av Kristin@,
den 29 december 2014
En gripande och sorgsen bok som man tar till sitt hjärta. Om man gillar romantiska 1800-tals romaner så älskar man den här boken. Helt klart läsvärd!

av Kristin@,
den 29 december 2014
Jätte rolig bok och man önskar att man vore lika modig och fräck som Irene ibland. En bok som man inte vill lägga i från sig och som man skrattar högt till.

av Kristin@,
den 8 november 2014
En bra skildring av en psykopat, man charmas av honom samtidigt som han väcker avsky och äckel. En fascinerande kombination.Spännande och underhållande.

av Kristin@,
den 31 oktober 2014
En intressant skildring av hur Martin drömde om att lyckas inom fotbollen sedan fick proffs kontrakt men ändå inte blev lycklig. Väcker tankar om vad som är viktigt i livet och att det finns en baksida på allt.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!