Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Gill Edin

your image Läser mycket om hantverk och odling. Självhushåll ligger nära hjärtat. Släktforskning är ett stort intresse.
15 recensioner totalt, 4 i januari
1 2 >
av

av Gill Edin,
den 16 januari 2018
En lagom bok att ge bort för att få fatt i sin historia. Jag gav den i jul till min mamma så jag får med mig mer av hennes historia i framtiden. Bra format och inte för mycket. Lätt och bra upplägg.

av Gill Edin,
den 16 januari 2018
Intressant bok med ett intressant tema och ett trevligt språk och en skön känsla att ta till sig. Den uppenbara skillnaden mellan då och nu gör sig påmind. Det har hänt mycket på över hundra år och samtidigt lite.

av Gill Edin,
den 7 januari 2018
Denna bok kommer jag ha mycket nöje med. De fantastiska bilderna och beskrivningarna ger mig otrolig inspiration och vilja att prova. Skön känsla boken igenom.

av Gill Edin,
den 7 januari 2018
Denna bok är en mysfaktor att ta till och bara njuta av. Blir lite som en kompis att ta fram när jag behöver. Stillheten kommer och ron infinner sig i mig.
Saknad
(1)

av Gill Edin,
den 30 oktober 2017
En bok jag aldrig glömmer. Otroligt bra skriven. Bra handling och bra ihop vävd. Författaren har fånga olika världar och hur de möts. Streck läste denna en kväll natt.

av Gill Edin,
den 30 oktober 2017
Spännande bok när den kom ut, lite annorlunda i sitt upplägg. Trots att det är en deckare så känner man historiens vingslag hela tiden.

av Gill Edin,
den 10 oktober 2017
Jag älskar Stefans böcker och även denna. Att krypa ner i soffan och bara bläddra i dessa böcker är en ynnest. Denna är minst lika bra som de föregående. Med sina vackra bilder och lättlästa utförande blir det ännu en favorit.

av Gill Edin,
den 10 oktober 2017
Bra bok att ha med sig även ut i landet. Boken innehåller enkla och bra tips om vad jag ska tänka på som nybörjarodlare. Lätt att ta till sig och förstå.

av Gill Edin,
den 10 oktober 2017
Helt otroligt vad jag blev inspirerad av denna bok. Att kunna odla hela året och få så många tips och idéer till vad som är gångbart. Läste den från pärm till pärm.

av Gill Edin,
den 8 september 2017
Rolig och inspirerande bok. Jag vill bara komma igång och göra saker. Visar på ett enkelt sätt hur man ska gå tillväga. Jag får många idéer om vad jag kan använda på min egen gård för att göra smycken och drömfångare.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!