Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Gill Edin

your image Läser mycket om hantverk och odling. Självhushåll ligger nära hjärtat. Släktforskning är ett stort intresse.
18 recensioner totalt, 0 i februari
1 2 >

av Gill Edin,
den 15 mars 2018
Denna bok är riktigt fantastisk om man, som jag, är intresserad av olika människotyper och gillar att jobba med grupper i process. Mycket läsvärd.

av Gill Edin,
den 21 februari 2018
Denna bok var inte bara spännande utan även en återblick på hur det var när jag själv hade tonåringar och allt de hittar på, igenkänningsfaktorn var hög. Det är som vanligt väldigt trevligt att läsa deckare med Viveca, hennes förmåga att fånga läsaren är unik.

av Gill Edin,
den 21 februari 2018
Denna bok är verkligen bra och dessutom väldigt spännande. Det tog ett tag innan jag såg mönstret och förstod hur det skulle vävas ihop och det uppskattar jag verkligen.

av Gill Edin,
den 21 februari 2018
Jag kan nästan känna det salta havet som stänker upp när segelbåtarna ska dra iväg i början av boken. Viveca skriver som vanligt med en värme och med en förmåga att fånga mitt intresse så jag inte kan släppa boken.

av Gill Edin,
den 21 februari 2018
Bra bok av Viveca Sten som vanligt, man känner sig hemma i miljön och personerna. Beskrivningen av miljöerna är lika bra som alltid av henne. Jag känner igen mig i karaktärerna och följer lätt med i handlingen.

av Gill Edin,
den 21 februari 2018
Denna bok borde alla läsa dels för att roa sig en stund men också för att reflektera över hur man själv beter sig i grunden men även i olika situationer. Jag kommer läsa den många gånger, det vet jag redan nu. Roande och lättläst, och ger eftertanke.
av

av Gill Edin,
den 16 januari 2018
En lagom bok att ge bort för att få fatt i sin historia. Jag gav den i jul till min mamma så jag får med mig mer av hennes historia i framtiden. Bra format och inte för mycket. Lätt och bra upplägg.

av Gill Edin,
den 16 januari 2018
Intressant bok med ett intressant tema och ett trevligt språk och en skön känsla att ta till sig. Den uppenbara skillnaden mellan då och nu gör sig påmind. Det har hänt mycket på över hundra år och samtidigt lite.

av Gill Edin,
den 7 januari 2018
Denna bok är en mysfaktor att ta till och bara njuta av. Blir lite som en kompis att ta fram när jag behöver. Stillheten kommer och ron infinner sig i mig.
Saknad
(1)

av Gill Edin,
den 30 oktober 2017
En bok jag aldrig glömmer. Otroligt bra skriven. Bra handling och bra ihop vävd. Författaren har fånga olika världar och hur de möts. Streck läste denna en kväll natt.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!