Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Erika J.

Älskar att läsa böcker och inspireras hela tiden av nya böcker. Köper minst 15 nya böcker i månaden, allt från kokböcker, trädgård, pocket och annat som är intressant!
6 recensioner totalt, 0 i november

av Erika J.,
den 11 juli 2017
Boken, om man får tro skvallerpressen, handlar mycket om Martinas egna skilsmässa men i fiktivt format. Skrivet med samma humor som Martinas andra böcker, men med en lite mer allvarlig ton. Man känner verkligen med huvudpersonen och det gör ont i hjärtat när hon beskriver hur det känns när den man älskar plötsligt vill skiljas.

av Erika J.,
den 11 juli 2017
Verkligen grundläggande bok som innehåller allt man kan tänka sig inom bakverk. Recept på allt man vill kunna bjuda på, ha på lager eller bara ha i vardagen. Boken får en till att vilja baka allt!

av Erika J.,
den 11 juli 2017
Trevlig bok med fakta om fåglar. En bonus är att man kan lyssna på hur de låter så man kan lära sig känna igen fåglarna på deras läten!

av Erika J.,
den 11 juli 2017
Fantastisk bok med härliga bilder och massor med tips. Sara skriver på ett sätt som gör odling enkelt att förstå och ger inspiration så att alla vill bli mästerodlare!

av Erika J.,
den 11 juli 2017
Supermysig bok med fina recept. De skriver även om hur det är på gården vid den speciella årstiden och förespråkar att äta i säsong. Boken innehåller även tips på hur man kan lagra för att njuta av sin skörd året om.

av Erika J.,
den 11 juli 2017
Mycket användbar som faktabok. Den innehåller information på örter/blommor/bär och svampar. Ger bra tips på tillagning!

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!