Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av ellwan

16 recensioner totalt, 0 i januari
1 2 >

av ellwan,
den 21 juli 2016
Min och mina barns favoritbok, alla kategorier! Underbara teckningar och en härlig text. Jag skrattar lika mycket varje gång jag läser om mamman som ligger och äter chips i sängen och glömmer att städa! En stark femma!

av ellwan,
den 21 juli 2016
Köpte boken till min son som övar på högläsning och den passade bra till det. (Ålder 7) Jag kanske inte tyckte att historien var så jätte intressant eller spännande, men min son tyckte det och det är ju självklart det viktigaste! Så det blir 4 stjärnor av 5 från en 7-årig recensent.
Cirkeln
(1)

av ellwan,
den 21 juli 2016
Spännande bok som inte bara kan läsas av ungdomar. Jag blev positivt överraskad av denna bok och sträckläste den då jag tyckte att berättelsen var så spännande.

av ellwan,
den 21 juli 2016
Har man som jag barn i tonåren och skall hjälpa dom med matten (men själv har glömt hur man gör med alla dessa tal med x och y) då är den här boken ett bra hjälpmedel. Mycket pedagogisk! Rekommenderar den verkligen till föräldrar som behöver minnas hur man gjorde för att nå lösningen.

av ellwan,
den 21 juli 2016
Fin berättelse, men ack så sorglig. Tar upp ett känsligt ämne som döden på ett fint sätt. Det finns få bra barnböcker som berör döden tycker jag, men detta är en av de finaste.
Bajsboken
(1)

av ellwan,
den 21 juli 2016
Jag köpte denna bok till mitt äldsta barn för 14 år sedan och boken/berättelserna håller än idag. Alla mina barn har älskat denna bok och har man barn i "kiss och bajsåldern" då är den här boken ett måste.

av ellwan,
den 21 juli 2016
En ovanlig berättelse som stundtals blir lite seg, men som ändå tar sig. Jag gillar verkligen Persson Giolitos sätt att skriva då språket är bra och lättläst. Jag rekommenderar boken! (Och även hennes andra böcker)

av ellwan,
den 21 juli 2016
Spännande berättelse och gillar man som jag Gone girl så gillar man nog Mörka platser. Medryckande från första sidan. Lättläst, en bladvändare.

av ellwan,
den 21 juli 2016
Jag blev jättebesviken på boken. Har verkligen gillat Keplers andra böcker så förväntningarna var stora, men tyvärr....Orkade inte ens läsa klart den då jag tyckte att den var så långtråkig.

av ellwan,
den 20 juli 2016
Underbar bok! Härlig berättelse om de två medelålders systrarna och deras resa. En bok att sträckläsa! Hade hört mycket positivt om boken, så det var roligt att det även stämde in - när det kom till mig (Som vanligtvis helst läser deckare) Har varmt rekommenderat den till mina vänner

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!