Bli Medlem Returböcker Kundservice

BLACK WEEK

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av ellwan

7 recensioner totalt, 0 i december

av ellwan,
den 21 juli 2016
Köpte boken till min son som övar på högläsning och den passade bra till det. (Ålder 7) Jag kanske inte tyckte att historien var så jätte intressant eller spännande, men min son tyckte det och det är ju självklart det viktigaste! Så det blir 4 stjärnor av 5 från en 7-årig recensent.
Cirkeln
(1)

av ellwan,
den 21 juli 2016
Spännande bok som inte bara kan läsas av ungdomar. Jag blev positivt överraskad av denna bok och sträckläste den då jag tyckte att berättelsen var så spännande.

av ellwan,
den 21 juli 2016
Har man som jag barn i tonåren och skall hjälpa dom med matten (men själv har glömt hur man gör med alla dessa tal med x och y) då är den här boken ett bra hjälpmedel. Mycket pedagogisk! Rekommenderar den verkligen till föräldrar som behöver minnas hur man gjorde för att nå lösningen.
Bajsboken
(1)

av ellwan,
den 21 juli 2016
Jag köpte denna bok till mitt äldsta barn för 14 år sedan och boken/berättelserna håller än idag. Alla mina barn har älskat denna bok och har man barn i "kiss och bajsåldern" då är den här boken ett måste.

av ellwan,
den 21 juli 2016
Spännande berättelse och gillar man som jag Gone girl så gillar man nog Mörka platser. Medryckande från första sidan. Lättläst, en bladvändare.

av ellwan,
den 20 juli 2016
Fina bilder. Mysig berättelse med hög "känna igen sig faktor" om man har ett barn som går på dagis. Pysselrummet, vilan och ,maten...allt som hör dagis till ryms i boken.

av ellwan,
den 17 december 2014
En härlig barnbok med underbara bilder. Mina småflickor älskar Maria Thores böcker om barnen på förskolan. Det är stor igenkänningsfaktor för barnen då böckerna tar upp vardagliga händelser som att vila, äta frukt eller leka i sandlådan. Jag rekommenderar varmt alla dessa böcker i serien om barnen på förskolan Ärtan.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!