Har du sett våra allra billigaste böcker? De finns bland våra SUPERerbjudanden

 

Stroked percentage icon Stroked parcel icon Stroked return policy icon Stroked platin member badge icon

Stora rabatter

Snabb leverans

30 dagars returrätt

Tjäna fördelar

Recensioner av Claes S.

9 recensioner totalt, 0 i januari

av Claes S.,
den 3 mars 2016
David Baldacci skapar en en spänningsroman kring ett gäng udda figurer som har en intelligensnivå utöver det vanliga. Med säker hand lotsas vi genom världspolitik på hög nivå som avslutas med ett högt tempo och hög spänning. Alla böckerna i serien om Kamelklubben är mer än läsvärda. Men ett tips läs dom i rätt ordning!

av Claes S.,
den 3 mars 2016
2 a boken om Ludwig Licht och Thomas Engström gör ingen besviken. En värdig uppföljare som håller fast spänningen från första till sista sidan. Det kvittar om Thomas håller sig i Europa eller som i denna boken i USA bland klaner och religösa grupper. En nagelbitare.

av Claes S.,
den 23 februari 2016
Uppföljare brukar inte bli bra men författarna har gjort det igen! Denna gång befinner sig bockarna och trollen på ålderdomshem! Skrattar lika mycket varje gång vi läser den hemma,

av Claes S.,
den 23 februari 2016
Det finns många barnböcker som är bra men denna är hysteriskt rolig både för barn och vuxna. Kommer garanteras att läsas om och om igen.

av Claes S.,
den 23 februari 2016
Inspirationsbok för som älskar vegetarisk! Massor av nya kombinationer som i alla fall i vårt kök framkallat många aha!

av Claes S.,
den 23 februari 2016
Paul gör inte någon besviken. Den kokbok som används mest hemma. Jag säger bara en sak: Inspiration! Matglädje! Väldigt bra recept samlade i en snygg förpackning.

av Claes S.,
den 23 februari 2016
Jussi Adler Olsens böcker var inte några som jag haft tag i tidigare. Alfabethuset är en blandning mellan historia och nutid. Krigsbok blandat med spiontema. Han kryssar väldigt bra mellan perioderna vilket gör att det blir väldigt spännande och underhållande att läsa. Kommer nog att ta fram fler böcker av honom. Gav mersmak!

av Claes S.,
den 23 februari 2016
Lee Childs böcker om Jack Reacher är lika underhållande vilken titel man än väljer. Ingen återvändo gör inte någon fan av hans tidigare böcker besviken. Han bygger upp historian och spänningen som gör att det återigen blir en sträckläsarbok. Mitt råd är läs den!

av Claes S.,
den 27 januari 2016
Nya boken av David Baldacci lever inte upp till samma spänningsgrad som tidigare böcker om Will Robbie. Boken är bra men de tre första böckerna om Will Robbie är i en helt annan division. Blir lite mycket relation son-pappa snack emellanåt. Läs Attentatet i stället av samma författare om ni vill ha spänning.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!