Bli Medlem Returböcker Kundservice

BLACK WEEK

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Britt I.

4 recensioner totalt, 0 i december

av Britt I.,
den 8 december 2017
En given bok för varje förälder! Klokskaper, respekt, sunt förnuft och kärleksfullt förmedlat. Alla blir vinnare med Lars H Gustafssons tänk!

av Britt I.,
den 8 december 2017
Underbara illustrationer, ett sövande upplägg men kräver några läsningar/nattningar för att komma till sin rätt. Ett barn i min närhet hade dock lite synpunkter: "mamma, läs inte den boken, jag bara somnar ju med detsamma"...

av Britt I.,
den 8 december 2017
Den här boken räcker väldigt långt! En fantastisk instruktionsbok i hur man kan/bör använda kropp och hjärna för bästa funktion och för god psykisk hälsa!!

av Britt I.,
den 2 mars 2016
En viktig bok att äga och använda, inte bara för föräldrar utan för alla konsumenter. Lite småjobbig att sträckläsa och inse hur mycket elände det finns runtomkring oss, på butikshyllor och i våra hem och badrum. Läs ändå och använd din konsumentmakt att förändra!!

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!