Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Betty

2 recensioner totalt, 0 i januari

av Betty,
den 20 mars 2014
Jag tycker det här är en bra bok, men inte mer än så. Historien är medryckande men det är väldigt många olika namn och författaren hoppar mellan olika tidsperioder, vilket gör att det kan vara svårt att hänga med. Jag kom ofta på mig själv att tänka på annat när jag läste boken. "De obotliga optmisternas klubb" kräver tystnad, koncentration och bra ögon.

av Betty,
den 5 februari 2014
Mari Jungstedt gör en aldrig besviken - inte heller med "Du går inte ensam". Jag läser ofta deckare och den här står sig väldigt väl i konkurrensen. Den är lättläst, har korta kapitel och väldigt spännande! Handlingen böljar fram och tillbaka mellan olika händelsecentrum och slutet är överraskande. Det blir inte sämre av att hon, som vanligt, har fina miljöbeskrivningar från Gotland.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!