Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Recensioner av Anneli

7 recensioner totalt, 0 i januari

av Anneli,
den 16 december 2014
En välskriven och spännande bok som man gärna läser vidare, för att få reda på vad som händer härnäst. Kort och lättillgänglig. Gripande och oroande. Särskilt spännande om man är Parisvän. Nästa sommar tänker jag ta med mig boken dit och följa dess väg genom Metrostationerna, kafeteriorna och gatorna.

av Anneli,
den 16 december 2014
Jag har alltid älskat Linda Olssons böcker, men den här tilltalade mig inte lika mycket som de jag tidigare läst av henne. Den är naturligtvis välskriven och vacker som alla hennes böcker, men tyvärr grep den inte tag på samma sätt som de tidigare. För mig kändes den ganska ointressant och förutsägbar, även om slutet överraskade.

av Anneli,
den 4 augusti 2014
En jättefin liten bok skriven för över 40 år sedan av en ortodox munk. Med små enkla medel skänker den tröst i rätt stund. En munk från östkyrkan, som författaren använder som sin pseudonym, använder ett vackert och vänligt språk som tränger in i själen och rör om. Läs den!

av Anneli,
den 4 augusti 2014
Spännande bok som är svår att lägga ifrån sig. Rafflande och snabb. Annorlunda miljöer. Slutet innehåller en tvist man inte kunnat vänta sig. Minus för sättet att berätta ur många personers perspektiv vilket gör att boken känns mindre trovärdig och seriös.

av Anneli,
den 4 augusti 2014
En djuplodande bok som kan intressera var och en som läser NT. I Korinthierboken berörs många frågor som är svåra att förstå men som Mikael Tellbe berör på ett en enkelt sätt. Rekommenderas!

av Anneli,
den 4 augusti 2014
Mycket läsvärd bok för den teologiintresserade. Jakobs brev är spännande eftersom det är så annorlunda. Detta har författaren tagit fasta på och närmar sig brevet på ett intressant och spännande sätt.

av Anneli,
den 18 juni 2014
Inte så bra som jag hade trott och önskat. Svårbegripliga beskrivningar på ovanliga maskor. Tråkiga, inte särskilt originella rutor, som mest liknar varandra.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!