Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Vilda djur: fjärilar, insekter, spindlar

Fjärilar utgör en av de stora insektsgrupperna. Man känner till ca 150 000 arter i världen och ca 2 500 av dem finns i Norden. De flesta av oss känner till de färgglada dagfjärilarna men de flesta fjärilsarter flyger bara om natten och man ser dem därför sällan. Lepidoptera är den korrekta vetenskapliga beteckningen. Du kan läsa mycket mer om denna stora insektsgrupp i böckerna som du hittar här. De handlar alla om fjärilar och du kan bl.a. hitta fina bilder och beskrivningar av de olika arterna. Köp böckerna här hos Plusbok.se till under inköpspris när du är medlem.

Normalpris 62:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 227:-
Icke-medlem
Medlem
NYHET
Normalpris 80:-
Icke-medlem
Medlem
NYHET
Normalpris 119:-
Icke-medlem
Medlem
  • 1
  • ...
  • 1
  • ...
  • 1

Om fjärilar

Fjärilen genomgår i löpet av sitt liv 4 stadier: ägg, larv, puppa och fjäril. När en larv förpuppar sig, spinner den en kokong av silke, som den sen ligger i under en period som varar ifrån ett par veckor till flera månader, beroende på om den övervintrar. När fjärilen är färdigutvecklad så spricker puppan och fjärilen kryper ut och pumpar ut kroppsvätska i vingarna tills de är starka nog att bära den när den flyger. I denna kategori hittar du ett spännande urval av fina böcker om fjärilar, som du kan köpa väldigt billigt! Ännu billigare om du är medlem i Plusboks förmånsklubb.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar