Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Växthus

Beskrivning

Vill du odla dina egna frukter, grönsaker och kryddörter? Ett växthus kan skapa de mest optimala förhållandena för dina plantor och säkra en bra skörd under sommarmånaderna. Här i kategorien kan du hitta böcker som är proppfulla med goda råd till dig som växthusägare, oavsett om du har haft växthus i många år eller är helt grön på området. Läs om hur du inreder ditt växthus mest optimalt och placerar plantorna i förhållande till varandra. Var ska växthuset placeras i förhållande till solen och vad ska temperaturen vara i ett växthus? Böckerna är skrivna av trädgårdsexperter och ger dig svar på alla dina frågor. Som medlem hos Plusbok.se får du landets bästa rabatter på böcker om växthus. Hitta din bok om växthus i den här kategorin.

5 titlar
av Veronica Wägner
Kartonnage, 2010
Språk: Svenska
Pris 127,00 kr
info-iconMedlemspris 92 kr.
Förlagets pris 139,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 5-9 vardagar
av Åke Truedsson
Flexband, 2017
Språk: Svenska
Pris 205,00 kr
info-iconMedlemspris 160 kr.
Förlagets pris 239,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av André Strömqvist,...
, 2018
Språk: Svenska
Pris 218,00 kr
info-iconMedlemspris 173 kr.
Förlagets pris 269,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Eva Robild
, 2019
Språk: Svenska
Pris 166,00 kr
info-iconMedlemspris 131 kr.
Förlagets pris 189,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Johannes Wätterbäc...
Flexband, 2019
Språk: Svenska
Pris 219,00 kr
info-iconMedlemspris 174 kr.
Förlagets pris 269,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Böcker om växthus

I många svenska växthus hittar man stora, solmogna tomater, gurkor, paprika, sallader och jordgubbar. Det är bara att plocka och använda i sommarsallader och annan matlagning. Det har på nytt blivit riktigt populärt att odla sina egna matvaror. Det kräver både tid och tålamod, men den tiden vill vi gärna investera. Växthus finns i många olika storlekar och material. Du behöver därför inte ha en stor trädgård för att kunna skaffa dig ett växthus. Miniväxthus kan t.ex. placeras på balkongen mot en vägg, mitt i storstan. I de minsta växthusen finns det gott om plats till både tomater, chili, gurka, kryddörter osv. De största växthusen kräver givetvis mer plats och tid. Hos Plusbok hittar du ett riktigt stor utbud av böcker om växthus.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!