Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Träning

Beskrivning

Motivation och inspiration till att börja eller fortsätta med att träna, är ofta svår att hitta i en hektisk vardag. Vi sitter mer, äter mer och ett stigande antal män och kvinnor kämpar med övervikt. Därför exploderar marknaden för träningsböcker och här på Plusbok hittar du ett stort urval av både nya och äldre böcker om träning. Böckerna kan köpas till stora rabatter och hjälpa dig med att komma i den form du drömmer om.

Filtrera
Bandtyp
Förlag
Beskrivning

Populära böcker om träning

Påbörja din resa mot ett sundare jag här på Plusbok.se. Vi har ett stort urval av böcker som kan ge dig motivation, verktyg och inspiration till olika träningsformer, som kan hjälpa dig med att komma i den form du önskar. Oavsett om du föredrar styrketräning, cardio, eller en kombination av dem, kan du hitta hjälp här.

 

Här på Plusbok.se kan du alltid hitta nya och spännande böcker om träning, som du som Plusmedlem kan köpa till under inköpspris.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!