Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Tovning

Beskrivning

Tovning är ett fantastiskt hantverk, som fortfarande är populärt bland svenskar. Det är ett gammalt hantverk, som är äldre än både stickning och vävning. Filt framställs av ull, med hjälp av varmt vatten och tvål och efterföljande förarbete. Sen har man framställt ett tätt stycke filt, som kan användas till all världens kreativa projekt. Man kan också tova ull, som redan är stickat- till exempel stickade tofflor, mössor och vantar. Man uppnår då ett mycket slitstarkt resultat och ett solidare utseende. Eftersom filt är framställt av ull, så får du samtidigt ett mycket varmt material, som används mycket under vintern till vinter-göromål. Om du vill lära dig att tova så kan du hitta massor av inspiration och vägledning i böckerna här på sidan. Lär allt om filtning och hitta inspiration till dina kommande projekt.

1 titlar
av Tone Tvedt, Nina T...
, 2008
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 210 kr.
Förlagets pris 319,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Böcker om filtning

Om du vill filta små nallar eller andra former och figurer, så ska du filta med en filt-nål. Ge nytt liv till dina tovade nissar, troll, nallar och djur och läs om hur du gör, i en bok om tovning. Du kan också tova dina egna eller barnens tofflor. Filtade tofflor är både otroligt söta, praktiska och inte minst varma. De är populära hos både barn och vuxna. Filtade tofflor kan göras i alla världens färger och dekoreras med små blommor, figurer eller kulor. Samtidigt är en toffla i ull hållbar, varm och praktisk- perfekt till dagis, hos dagmamman, i förskolan eller hos mor- och farföräldrar. När du har tovat dina egna tofflor i tvättmaskinen, kan du sy på en extra filtsula eller lädersula för extra hållbarhet. Få beskrivningar i en av de böcker som du hittar på Plusbok.se.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!