Bli Medlem Returböcker Kundservice

SEMESTERPLANER! Få inspiration HÄR

Plusbok är till dig som ÄLSKAR böcker och soffmys. heart-icon
Bli Plusmedlem idag och spara upp till 90%. Få en vecka gratis (sedan kostar det 99 kr/månad) och avsluta medlemskapet när du vill.
Eller köp helt utan medlemskap.

Böcker: Tovning

Beskrivning

Tovning är ett fantastiskt hantverk, som fortfarande är populärt bland svenskar. Det är ett gammalt hantverk, som är äldre än både stickning och vävning. Filt framställs av ull, med hjälp av varmt vatten och tvål och efterföljande förarbete. Sen har man framställt ett tätt stycke filt, som kan användas till all världens kreativa projekt. Man kan också tova ull, som redan är stickat- till exempel stickade tofflor, mössor och vantar. Man uppnår då ett mycket slitstarkt resultat och ett solidare utseende. Eftersom filt är framställt av ull, så får du samtidigt ett mycket varmt material, som används mycket under vintern till vinter-göromål. Om du vill lära dig att tova så kan du hitta massor av inspiration och vägledning i böckerna här på sidan. Lär allt om filtning och hitta inspiration till dina kommande projekt.

2 titlar
, 2009
Språk: Svenska
Pris 235,88 kr
info-iconMedlemspris 165 kr.
Förlagets pris 339,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
, 2008
Språk: Svenska
Pris 120,68 kr
info-iconMedlemspris 84 kr.
Förlagets pris 179,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans

Beskrivning

Böcker om filtning

Om du vill filta små nallar eller andra former och figurer, så ska du filta med en filt-nål. Ge nytt liv till dina tovade nissar, troll, nallar och djur och läs om hur du gör, i en bok om tovning. Du kan också tova dina egna eller barnens tofflor. Filtade tofflor är både otroligt söta, praktiska och inte minst varma. De är populära hos både barn och vuxna. Filtade tofflor kan göras i alla världens färger och dekoreras med små blommor, figurer eller kulor. Samtidigt är en toffla i ull hållbar, varm och praktisk- perfekt till dagis, hos dagmamman, i förskolan eller hos mor- och farföräldrar. När du har tovat dina egna tofflor i tvättmaskinen, kan du sy på en extra filtsula eller lädersula för extra hållbarhet. Få beskrivningar i en av de böcker som du hittar på Plusbok.se.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!