Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Tennis

Beskrivning

Letar du efter böcker om tennis? Här hittar du böcker om spelet och sporten men även om de största nationella och internationella stjärnorna. Du kan bland annat läsa om Björn Borg, hela Sveriges tennishjälte som var nummer 1 på sin tid. Kom nära den svenska världsstjärnan. Läs om spelarnas matcher och segrar och livet utanför de stora arenorna. Köp dina böcker till Pluspris här på Plusbok.

Filtrera
Bandtyp
Förlag
Beskrivning

Populära böcker om tennis och tennisstjärnor

Här hittar du böcker om tennis. Biografierna här i kategorin innehåller härliga, medryckande historier om de stora internationella tennisstjärnorna ända tillbaka från 70-talet fram till nu. Få en inblick i livet som professionell tennisspelare. Hör om de färgstarka historierna om Borg, McEnroe och alla de andra stjärnorna från det vilda 70-talet och tidigt 80-tal. Borg och McEnroe har spelat en avgörande roll inom tennissporten i förhållande till nivå, förnyelse och inte minst kommersiellt. Det var en tid med fantastisk vackert och artistiskt tennisspel jämfört med spelet idag. Andre Agassi är en av den nya tidens allra största tennisspelare - en liten hetsig man med lejonman, guldkedjor och tighta tennisshorts. Om du är intresserad av tennis, så finns det massor av spännande läsning att hitta här i kategorin Tennis.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!