Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Teknologi

Beskrivning

Välkommen till Plusboks hörna av den teknologiska världen. Det finns massor av läsning om du är ute efter en bok om teknologi. Oavsett hur mycket kunskap du har på förhand, om teknologi och teknologins värld, så kan du hitta en spännande bok här. Du behöver inte nödvändigtvis veta mycket om teknologi för att kunna följa med, liksom att du inte kommer ha tråkigt om du gör det. Det handlar bara om att hitta den rätta boken om teknologi.

4 titlar
av Adam Lashinsky
, 2012
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 70 kr.
Förlagets pris 109,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Adam Lashinsky
Pocket, 2013
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 26 kr.
Förlagets pris 49,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Alan Winfield
, 2014
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 116 kr.
Förlagets pris 179,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Rasmus Dahlberg
Pocket, 2014
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 28 kr.
Förlagets pris 49,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Populära böcker om teknologi

Bli klokare på teknologi med hjälp av en av våra böcker. Du kan hitta böcker om allt från företag och deras teknologi och historia till enskilda personer, som t.ex. Steve Jobs. Teknologi är ett mycket brett ämne och du får också en bredd med böckerna här i kategorin. Du kan börja hemma i Sverige hos IKEA och därefter kanske dra vidare till Amerika och få en inblick i Apples stora värld.
Även om man kanske inte tror det, så har svenska IKEA, något gemensamt med det stora Apple. Precis som Apple har revolutionerat de flestas syn på datorer, musikspelare och mobiltelefoner, så vill IKEA vara banbrytande inom möbler och inredning.
Du kan också hitta böcker om prominenta figurer inom teknologin här i kategorin, häribland Steve Jobs, som redan är nämnd ovan. Man kan inte riktigt utelämna Mr. Jobs. Steve Jobs var med och stiftade Apple 1979, men var inte en del av verksamheten från 1985 till 1996. Han ledde Apple från 1997 till 2011, då han blev tvingad att dra sig tillbaka på grund av sjukdom den 24/8. Steve Jobs dog den 5/10 samma år.
Få en större inblick i teknologins värld här.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!