Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Tecknade serier och tecknade romaner: amerikansk / brittisk stil

Här hittar du amerikanska tecknade serier som Spindelmannen, Stålmannen, Kalle Anka & co och många fler. Liksom jazzmusiken så räknas tecknade serier till att vara en av de få original Amerika har bidragit med till kulturen. Många minns de amerikanska tecknade serierna som serier om superhjältar, Disney-figurer och rysare och vampyrer. De mest kända förlagen inom tecknade serier i Amerika är Marvel Comics, DC Comics och Disney-koncernen. Men Amerika har mycket mer att bjuda på inom den tecknade serie-genren. Gå på upptäcktsfärd i detta stora urval av amerikanska tecknade serier och köp dem till under inköpspris. Du ska bara vara medlem i Plusboks förmånsklubb så är du garanterad Sveriges bästa priser på böcker.

Normalpris 58:-
Icke-medlem
Medlem
  • 1
  • ...
  • 1
  • ...
  • 1

Amerikanska tecknade serier

Kalle & Hobbe, Doonesbury och Alverfolket är bara några av de många tecknade serierna som kommer från USA och som du kan hitta här i kategorin. Här har vi samlat ett stort urval av amerikanska tecknade serier med fina teckningar och spännande, fantasifulla och unika historier. Om du är ett fan av superhjältar, Disney, vampyrer och skurkar, så kommer du att älska de amerikanska tecknade serierna. Läs t.ex. om Hulken, den stora gröna jätten som från början var grå men som blev grön på grund av tryckproblem. Eller läs om Stålmannen, som är vansinnigt stark, kan flyga, är skottsäker, har röntgensyn och kan välta omkull saker bara genom att blåsa på dem. Köp amerikanska tecknade serier här hos Plusbok.se, där du som medlem alltid är säkrad landets bästa priser på böcker.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar