Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Stickning

Beskrivning

Finns det något mer tillfredställande än att se sina egna stickningar bli till användbar klädsel? Hos Plusbok.se hittar du ett stort urval av populära stickningsböcker med snygga designer till dig eller någon annan lycklig person. Du hittar böcker med fina sticknings-mönster här. Allt från klassisk stickning av tröjor, som aldrig går ur mode, till lätt feminin stickning. Stickning är populärt som aldrig förr och med en bra bok om stickning, så är du på god väg mot hemmagjorda projekt. Se vårt utbud av bra stickningsböcker här.

Filtrera
Bandtyp
Förlag
Beskrivning

Till dig som gärna vill lära dig att sticka

Är du nybörjare när det gäller stickning? Eller kan du tänka dig att lära dig att sticka? Plusbok har både stickningsmönster och stickningsböcker till nybörjare. Stickningsböckerna visar dig både hur du lägger upp maskor, får en förståelse för det grundläggande, enkla sticktekniker som rät och avig samt hur du kommer igång med ditt första stickprojekt. Du kan enkelt sticka miljövänliga disktrasor i bomull till ditt kök utifrån enkla nybörjarmönster. Låt dig inspireras av våra böcker om stickning och spara samtidigt på ditt köp som Plusmedlem.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!