Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Sport, idrott och friluftsliv

Om du letar efter böcker om idrottspsykologi, så har du hamnat rätt. Här har vi nämligen samlat alla våra böcker om just idrottspsykologi på ett ställe, så det är lättare för dig att hitta just precis den bok du söker. Psykologi försöker generellt att beskriva, förklara, analysera och därmed förutse samt förändra våra handlingsmönster. Idrottspsykologi gör naturligtvis allt detta inom idrottsvärlden.
Hitta en bra bok om idrottspsykologi här.

Normalpris 227:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 171:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 59:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 312:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 106:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 65:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 110:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 192:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 277:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 149:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 185:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 154:-
Icke-medlem
Medlem

Bra böcker om idrottspsykologi hos Plusbok.se

Om du letar efter en bra bok om idrottspsykologi, så ska du titta på det urval som vi har här i kategorin. Fokus ligger på förhållandet mellan person och omvärld i de tillfällen då kroppen, eller kroppsliga handlingar spelar en central roll i förhållandet. Som en del av det man kallar idrottsvetenskap, ligger idrottspsykologin nära både pedagogik och sociologi.
Idrottspsykologi såg dagens ljus efter 70-talet, där det började som ett sätt att optimera elitidrottarnas prestation. Metoderna, och det som används och tillhör denna del av psykologin, kan naturligtvis användas i andra sammanhang än bara elitidrotten. Man behöver inte vara elitidrottsman för att kunna använda böckerna här i kategorin. Idrottspsykologin har sedan 80-talet även ändrat spår en aning och används också till ”vanliga” människor som motionerar och handlar bl.a. också om psykisk välfärd och personlig utveckling.
I grund och botten handlar idrottspsykologi om att göra sinnet till en medspelare och inte en motspelare så att man genom mer motivation och högre koncentration kan förbättra sina resultat. Men det handlar även om stresshantering samt att lära sig att använda coaching, målsättningar och t.ex. visualisering i sin träning eller vardag så man gör sitt bästa. Läs mer om idrottspsykologi här.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar