Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Sport & Fritid

Beskrivning

Här hittar du ett utbud av böcker som handlar om alla former av sport. I böckerna får du råd och vägledning till hur du kommer igång med att sporta mer i vardagen, eller hur du kan förbättra dina prestationer inom en given sportsgren. Böckerna är skrivna av sportutövare eller experter på området, så du kan dra fördel av deras expertis och erfarenheter.

Som medlem av Plusbok.se får du stora rabatter på alla böcker om sport som du kan hitta här. Det finns nåt för både nybörjaren och den mer tränade. Så tycker du om löpning, styrketräning, ridning eller en helt annan sportsgren, så hittar du boken här. 


5 titlar
av Lars Granath, Cath...
Flexband, 2009
Språk: Engelska
info-iconMedlemspris 289 kr.
Förlagets pris 419,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Rolf Svensson
, 2014
Språk: Engelska
info-iconMedlemspris 183 kr.
Förlagets pris 279,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Marit Stub Nybeliu...
, 2015
Språk: Engelska
info-iconMedlemspris 164 kr.
Förlagets pris 249,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Joanna Lombard
Danskt band, 2016
Språk: Engelska
info-iconMedlemspris 86 kr.
Förlagets pris 149,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Staffan Söderlund,...
Flexband, 2017
Språk: Engelska
info-iconMedlemspris 157 kr.
Förlagets pris 239,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Populära böcker om sport och fritid

Det är sunt för både kropp och själ att hålla på med sport. Om du motionerar och är i bra fysisk form, är risken för att drabbas av en allvarlig sjukdom markant lägre. Många svenskar njuter av att sporta på fritiden, antingen själva eller tillsammans med andra. Om du är intresserad i att lära dig mer om, eller bli bättre på den sport du utövar, vare sig det är för skojs skull eller på en seriösare nivå, så är det mycket hjälp att hämta i det stora urvalet av sportsböcker som du hittar här på Plusbok.se

Saknar du motivation till att upprätthålla gnistan och lusten till att träna, eller uppnår du inte de resultaten du gärna vill, så se närmre på det stora utbudet av böcker om diverse sportsgrenar vi har samlat här på Plusbok.se. Vi har böcker om sport och fritid för alla smaker och intressen och till utövare på alla nivåer.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!