Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Skidor

Beskrivning

Vi har massor med snö i Sverige, i alla fall i norra delen och därför kan man åka skidor under hela vinterperioden. Skidresor är därför mycket populära bland många svenska familjer, både inom och utom landets gränser. Få inspiration till din nästa skidresa i böckerna om skidor. Oavsett om du gillar längdskidor, slalom off-pist eller freestyle. På Plusbok.se säljer vi skidböcker och det finns massor av god läsning, oavsett om du är en erfaren skidentusiast eller nybörjare. Få inspiration till vart du ska åka om du vill ha snögaranti. Få goda tips och råd till hur du blir fysiskt redo för de många timmarna man åker skidor om dagarna. Läs om praktisk klädsel, skidor och pjäxor.

Filtrera
Bandtyp
Förlag
Beskrivning

Resmålet kan vara Sälen i Sverige, Norge, Österrike, Frankrike eller många andra länder, de flesta i Europa. Skidor är något för hela familjen. Även barn så små som 2 år gamla kan vara med. Alla barn njuter av att vara ute hela dagen, vältra sig i snön och susa ner för backarna. De vuxna njuter minst lika mycket när det går fort nerför backen och om du åker längdskidor så kan du njuta av långa skidturer i en vacker natur. Oavsett vem du är, och hur du åker skidor, så finns alltid den vackra naturen och god samvaro med ditt resesällskap. I skidböckerna kan du läsa om de många olika områden inom skidsporten och platser att åka till runt om i Europa. Läs även om skid-teknik. Om du t.ex. arbetar på att förbättra din sväng-teknik så kan du ofta få en mycket bättre upplevelse på dina skidor. Det finns böcker till både erfarna skidentusiaster, som har åkt många år i sträck, och till nybörjare som vill vara förberedd till första gången man ska åka.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!