Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Psykologi

Identitet är ett begrepp som vi använder på många olika sätt. Rent allmänt använder vi det för att beskriva de personliga karaktärsdrag som kännetecknar en person och skiljer den från andra. Precis som personlighet eller karaktär. Identitet som begrepp kan vara svårt att få grepp om, eftersom det används på olika sätt och ibland med olika betydelser. Bli klokare på identitet och dig själv genom att läsa böckerna som vi har samlat till dig här på Plusbok.se.
Hitta böcker om identitet här.

Normalpris 220:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 47:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 47:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 199:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 122:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 220:-
Icke-medlem
Medlem

Populära böcker om identitet hos Plusbok.se

Identitet kan påverkas av könsmönster, medias inverkan på vår uppfattning av oss själva och mycket, mycket mer. Så det är inte svårt att förstå varför det kan vara lite besvärligt att sätta fingret på vad identitet är.
Inom psykologins värld tittar man på tre olika punkter i en människas liv när man ska beskriva någons identitet. De är: det socialpsykologiska och förmågan till interaktion, ens humanistiska tillvägagångssätt samt den psykodynamiska delen. Det kan vara till hjälp när man ska bena ut begreppet identitet. Om du letar efter en bok som kan ge dig en större inblick i detta, så kan du hitta den här på sidan.
Om man bortser från de tre olika tillvägagångsätten inom psykologi, finns det en annan indelning; nämligen betydelsen av identitet som begrepp. Att man har en identitet som skiljer en från andra, att man har en känsla av att ”vara sig själv”- även kallad självidentitet - samt gruppidentitet i form av samhörighet med olika grupper. Så identitet täcker både det unika, som skiljer individen från andra men även det som ger oss en samhörighet med andra.
Hitta spännande böcker om identitet här hos Plusbok.se.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar