Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Parkour

Beskrivning

Använd staden som lekplats!  Varför ska allt vara så förutsägbart och stramt? Varför inte hoppa ner för trapporna istället för att gå? Varför inte svinga sig i takrännorna? Parkour är en sport, en livsstil eller ett intresse, där det gäller att komma från A till B på det effektivaste och samtidigt mest leksamma sättet, utan att använda redskap eller dylikt – dvs enbart genom att använda sin egen kropp, muskler och smidighet. Tycker du också att Parkour är spännande och letar du efter en Parkourbok kan du hitta den här.

2 titlar
av Annika Widholm
Danskt band, 2012
Språk: Svenska
Pris 128,00 kr
info-iconMedlemspris 93 kr.
Förlagets pris 149,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Maria Frensborg
, 2019
Språk: Svenska
Pris 98,00 kr
info-iconMedlemspris 78 kr.
Förlagets pris 129,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 3-6 vardagar
Beskrivning

Letar du efter en sport som innehåller action, fart och spänning? Då kanske du ska prova Parkour. Parkour är ett intressant storstadsfenomen som härstammar från Frankrike - du kommer alltså inte stöta på så många parkourutövare på landet. Efter hand har det blivit en livsstil och en sport som många unga svenskar har tagit till sig. Det är nu en sport man kan gå till och bli instruerad i. Här i kategorin hittar du böcker om Parkour – köp dessa till medlemspris.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!