Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Parkour

Beskrivning

Använd staden som lekplats!  Varför ska allt vara så förutsägbart och stramt? Varför inte hoppa ner för trapporna istället för att gå? Varför inte svinga sig i takrännorna? Parkour är en sport, en livsstil eller ett intresse, där det gäller om att komma från A till B på den effektivaste och på ett leksamt sätt, utan att använda redskap eller dylikt – dvs enbart genom att använda sin egen kropp, muskler och smidighet. Tycker du också att Parkour är spännande och letar du efter en Parkourbok kan du hitta den här.

1 titlar
av Annika Widholm
Danskt band, 2012
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 89 kr.
Förlagets pris 149,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Letar du efter en sport som innehåller action, fart och spänning? Så prova krafter med Parkour. Parkour är ett intressant storstadsfenomen som härstammar från Frankrike -du kommer alltså inte stöta på så många parkourutövare på landet. Allt eftersom har det blivit till en livsstil och en sport som många unga svenskar har tagit till sig. Det är nu en sport man kan gå till och bli instruerad i. Här i kategorin hittar du böcker om Parkour – köp dessa till Klubbpris.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!