Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Odling i kruka

Böckerna i den här kategorin är för dig som vill veta mer om växter. Är du trädgårdsälskare eller kanske nybliven trädgårdsägare? Njuter du av att gå och pyssla i trädgården om sommaren, eller är trädgårdsarbete bara något som ska överstökas? Oavsett hur mycket energi du lägger på din trädgård, finns det spännande och nyttig läsning att hitta i böcker om plantor. Hitta inspiration till vilka trädgårdsväxter du ska välja, allt efter behov. Hur väljer man växter till den enkla trädgården? Vilka plantor blommar på våren och vilka blommar på hösten? När ska man plantera? När och hur ska man beskära? Få svar på dessa frågor och många fler i de fina växtböckerna och trädgårdsböckerna.

Kategorier

  • 1
  • ...
  • 1
  • ...
  • 1

Böcker om plantor

Njuter du av att pyssla i trädgården på sommaren? Då kan det vara mysigt att läsa om trädgården och plantorna på vintern, när vädret inte lämpar sig för att vara ute. Så kan du gå och se fram emot att det blir trädgårdsväder igen. Här på Plusbok.se kan du hitta ett stort utbud av böcker om plantor.
Det är mycket man ska överväga när man väljer plantor till sin trädgård. Plantornas jord- och klimatförhållanden är bara en sak som du ska tänka på. Letar du efter en överblick över trädgård och trädgårdsplantor, rekommenderar vi att du tittar igenom vårt stora utbud av växtböcker. Läs t.ex. om perenner. Perenner är perfekta till rabatter och den anlagda trädgården. I en botanik-bok om perenner kan du få goda råd om hur du väljer de bästa perennerna på plantskolan.
Du kan också läsa om ätbara plantor. Det finns många plantor som äts för att de smakar gott, som t.ex. kryddörter. Det finns också många som odlar ätbara plantor för att de är bra för hälsan. Läs om de ätbara plantornas många fördelar i en bok om ätbara plantor.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar