Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Nordiska tecknade serier

Beskrivning

Har de svenska, finska, isländska och danska tecknade serierna egentligen något gemensamt? Inte direkt, eftersom seriegenren är lika mångfaldig som alla de olika länderna i Norden. Trots det finns det en gemensam referensram för de nordiska länderna och därför kan man prata om tecknade serier från de nordiska länderna som en specifik gren i serie-genren. Speciellt den samhällskritiska och samhällsreflekterande svenska ROCKY är skapad utifrån den speciella samhällsstrukturen som vi har i de nordiska länderna. Det är med andra ord här som både de satiriska, de humoristiska, de gripande och sorgliga tecknade serierna finns. Hos Plusbok.se hittar du ett stort urval av tecknade serier från Skandinavien och resten av Norden.

Filtrera
Kategorier
Bandtyp
Förlag
Beskrivning

Nordiska tecknade serier i särklass

Du känner säkerligen till många av de svenska tecknade serierna: de samhällskritiska och samhällsreflekterade serierna Rocky och Elvis, den ständigt jagade älgen Hälge och alla soldater i den tecknade serien 91:an. Men visste du att den norska tecknade serien NEMI även är översatt till svenska? Eller att serien PONDUS egentligen är norsk? Dessutom har vi självklart de kända och älskade historierna om Mumintrollen.
Även om vi som regel förbinder de tecknade seriernas högsäte med Belgien och Frankrike gömmer det sig en skattkammare av fantastiska tecknade serier här i Norden. Om du har gått igenom alla sidor av din favorit-serietidning och du saknar inspiration till ny läsning, gå då på upptäcktsfärd här på sidan. Köp tecknade serier här hos Plusbok.se med stora rabatter.   

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!