Bli Medlem Returböcker Kundservice

JULKLAPPAR

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Milano

Beskrivning

I norra Italien ligger staden Milano. Här bor 1,3 miljoner människor och om man räknar med förorterna och storstadsområdet så finns det 7,5 miljoner invånare, vilket gör staden till Italiens största. Pulsen i Milano är snabb jämfört med andra italienska städer och på det hela taget är den mer centraleuropeisk än sydeuropeisk. I staden hittar man en god infrastruktur och ett brett förgrenat spårvagnsnät samt flera metrolinjer. Kanalerna, som fram till industrialiseringen påverkade staden, har nu med några få undantag gjorts om till trafikerade boulevarder. Staden är landets finansiella centrum men är särskilt känt för mode- och designindustrin. Här hos Plusbok.se har vi samlat ett urval av spännande böcker om Milano. Böckerna kan du köpa med stora rabatter - ofta till halva priset men ibland upp till 90% rabatt. Detta gäller både nya och gamla utgivningar.

5 titlar
av
Häftad, 2015
Språk: Svenska
Pris 87,00 kr
info-iconMedlemspris 67 kr.
Förlagets pris 89,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Tara Pammi, Jennie...
Häftad, 2019
Språk: Svenska
Pris 64,13 kr
info-iconMedlemspris 45 kr.
Förlagets pris 89,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Kristoffer Ehrnstr...
Häftad, 2019
Språk: Svenska
Pris 138,00 kr
info-iconMedlemspris 103 kr.
Förlagets pris 149,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 5-9 vardagar
av
Häftad, 2019
Språk: Svenska
Pris 87,20 kr
info-iconMedlemspris 68 kr.
Förlagets pris 109,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 5-9 vardagar
av Dani Collins, Jenn...
Häftad, 2019
Språk: Svenska
Pris 78,00 kr
info-iconMedlemspris 58 kr.
Förlagets pris 89,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Böcker om Milano

Milano grundades av romarna och var under en kort period huvudstad i det västromerska riket, precis innan Romarriket föll. Senare under folkvandringstiden, en period med stor immigration och emigration år 200–700, blev byn erövrad av langobarderna, de med de långa skäggen. Langobarderna var av germansk härstamning, men de antog det italienska språket och blev kristna. Regionen som Milano ligger i heter Lombardiet efter langobarderna. Staden blev senare besatt av det tysk-romerska riket och först efter att staden slog sig fri därifrån började den att växa. Stadens storhetstid började på medeltiden och den blev snabbt en naturlig handelskonkurrent till Venedig. Läs mycket mer om Milanos historia, samhälle och kultur i böckerna som du hittar här. Här har vi nämligen samlat ett spännande urval av böcker om Milano, som du kan köpa till under inköpspris.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!