Bli Medlem Returböcker Kundservice

JULKLAPPAR

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Mentalisering

Beskrivning

Begreppet mentalisering handlar om att förstå de känslor, intentioner, behov, tankar, antagningar och liknande som ligger bakom ens eget och andras beteende. Förmågan att mentalisera är en förmåga som de flesta av oss, i större eller mindre grad, använder oss av i vardagen, ofta utan att tänka på det. Läs mer om mentalisering i de böcker som du hittar här i kategorin. Böckerna kan du köpa med stora rabatter.

Filtrera
Språk
Taggar
Bandtyp
Författare
Förlag
1 titlar
av Per Wallroth
, 2010
Språk: Svenska
Pris 208,00 kr
info-iconMedlemspris 163 kr.
Förlagets pris 249,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Vad är mentalisering?

Förmågan att mentalisera gör att du förstår ditt eget och andras beteende, vilket medför bättre kommunikation. Föreställ dig att din dotter vägrar att ta på sig skorna eller skriker och protesterar när hon ska läggas. För att förstå hennes beteende och hennes uppförande kan du använda dig av mentalisering. När du använder mentalisering kan du analysera hennes uppförande och hitta orsaken till det. Kanske är mormor sjuk? Eller kanske har hennes bästa kompis slutat på dagis? När du vet vad som ligger bakom hennes uppförande kan du hjälpa henne och kanske till och med lösa konflikten som påverkar henne. Här i kategorin hittar du böcker som förklarar begreppet mentalisering ännu mer och böcker som kan hjälpa dig att bli bättre på mentalisering och lära upp din förmåga att mentalisera. Det kommer hjälpa dig att förstå och lösa konflikter, samtidigt som du lär känna dig själv bättre. Begreppet mentalisering påminner mycket om begreppet empati men skillnaden på dem är att när du mentaliserar har du inte bara fokus på andras känslor, utan också dina egna.

Allt detta kan du läsa mycket mer om i böckerna här i kategorien. Som medlem kan du köpa böckerna till under inköpspris, även de senast utgivna.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!