Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Matlagning för dieter och särskilda hälsotillstånd

Vem vill inte gå ned lite i vikt? Det finns många olika sätt att gå ned i vikt. En av de mest användbara metoderna är dieter. En diet är extremt effektiv, om man har motivationen och viljan att fullfölja kuren. En bra dietbok kan fungera som din bästa inspiration och motivationskälla. De bästa dieterna är de som är lätta att följa. Hos Plusbok har vi ett stort utbud av inspirerande dietböcker som kan hjälpa dig på din väg mot viktnedgång. Ta reda på vilken diet som passar bäst till din personlighet och köp boken till klubbpris.

Normalpris 109:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 155:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 248:-
Icke-medlem
Medlem
  • 1
  • ...
  • 1
  • ...
  • 1

Böcker med dieter

Dieter är definitivt inte en hungerstrejk. Det handlar om att du äter den rätta kosten i de rätta mängderna under en bestämd tid. Dieten har ett givet mål: att få bort de extra kilona. Det kan man med t.ex. 5:2 eller LCHF-dieten. Hitta LCHF-böcker och böcker om 5:2-dieten här på Plusbok.se. Det svåraste med en diet är, för många människor, att hålla vikten efter att dieten är avslutad. Kilona ryker snabbt under dietens förlopp, precis enligt planen, men så snart vi går tillbaka till vardagen och de gamla matvanorna så åker de på igen. Innan vi vet ordet av så väger vi lika mycket som innan vi gick på diet. Böckerna i den här kategorin har också svar på hur du håller vikten efteråt, så du får ut det bästa av din diet. Många år framåt! Läs de inspirerande dietböckerna - resten är upp till dig.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar