Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Marsvin

Beskrivning

Marsvin har i många år varit ett högt älskat husdjur i de svenska hemmen. De små, söta gnagarna har ett milt temperament, som gör det enkelt för barnfamiljer att passa dem. Om du är intresserad av att veta mer om dem, kan du hitta en rad böcker om marsvin här.
Om du letar efter en bra bok om marsvin, så titta härunder, där vi har samlat böckerna om den söta gnagaren.

2 titlar
av Immanuel Brimelin
Häftad, 2004
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 71 kr.
Förlagets pris 119,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Sam Hay
, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 75 kr.
Förlagets pris 119,00 kr.
Se mer
Skickas inom Ej utgiven ännu - kan förbeställas.
Förväntas på lager 2018-03-09
Beskrivning

Populära böcker om marsvin

Om du söker mer information om denna söta gnagare, så finns det säkerligen en bok här för dig här. Vi har samlat alla våra böcker om marsvin här, för att göra det lättare för dig att hitta den rätta boken.
Marsvinet, som vi känner det idag, härstammar faktiskt från Sydamerika. På 1500-talet blev de införda som familjedjur och husdjur här i Europa. Det sägs att de fått sitt namn för att de liknar svin och mar är det spanska och portugisiska ordet för hav. Så de heter egentligen ”havssvin” men varför gör de det? Därför att de blev fraktade till Europa via skepp över havet.
Det finns många olika arter av marsvin. Det finns långhåriga, korthåriga och strävhåriga marsvin och du kan få dem i många olika färger. De söta, små djuren är flockdjur och ämnar sig därför inte till att vara ensamma eftersom det kan vara väldigt stressande för dem. Marsvin älskar sällskap och vill mycket gärna dela ditt sällskap med andra marsvin.
Hitta en bok om marsvin här hos Plusbok.se.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!