Bli Medlem Returböcker Kundservice

BLACK WEEK

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Marsvin

Beskrivning

Marsvin har i många år varit ett högt älskat husdjur i de svenska hemmen. De små, söta gnagarna har ett milt temperament, som gör det enkelt för barnfamiljer att passa dem. Om du är intresserad av att veta mer om dem, kan du hitta en rad böcker om marsvin här.
Om du letar efter en bra bok om marsvin, så titta här, där vi har samlat ihop böcker om den söta gnagaren.

3 titlar
av Immanuel Brimelin
Häftad, 2004
Språk: Svenska
Pris 97,00 kr
info-iconMedlemspris 77 kr.
Förlagets pris 119,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Sam Hay
, 2018
Språk: Svenska
Pris 111,00 kr
info-iconMedlemspris 76 kr.
Förlagets pris 119,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Ingelin Angerborn
, 2018
Språk: Svenska
Pris 110,00 kr
info-iconMedlemspris 75 kr.
Förlagets pris 129,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Populära böcker om marsvin

Om du söker mer information om denna söta gnagare, så finns det säkerligen en bok här för dig här. Vi har samlat alla våra böcker om marsvin här, för att göra det lättare för dig att hitta den rätta boken.
Marsvinet, som vi känner det idag, härstammar faktiskt från Sydamerika. På 1500-talet blev de införda som familjedjur och husdjur här i Europa. Det sägs att de fått sitt namn för att de liknar svin och mar är det spanska och portugisiska ordet för hav. Så de heter egentligen ”havssvin” men varför gör de det? Därför att de blev fraktade till Europa via skepp över havet.
Det finns många olika arter av marsvin. Det finns långhåriga, korthåriga och strävhåriga marsvin och du kan få dem i många olika färger. De söta små djuren är flockdjur och passar därför inte till att vara ensamma eftersom det kan vara väldigt stressande för dem. Marsvin älskar sällskap och vill mycket gärna vara i sällskap med dig och andra marsvin.
Hitta en bok om marsvin här på Plusbok.se.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!