Bli Medlem Returböcker Kundservice

SEMESTERPLANER! Få inspiration HÄR

Plusbok är till dig som ÄLSKAR böcker och soffmys. heart-icon
Bli Plusmedlem idag och spara upp till 90%. Få en vecka gratis (sedan kostar det 99 kr/månad) och avsluta medlemskapet när du vill.
Eller köp helt utan medlemskap.

Böcker: Marsvin

Beskrivning

Marsvin har i många år varit ett högt älskat husdjur i de svenska hemmen. De små, söta gnagarna har ett milt temperament, som gör det enkelt för barnfamiljer att passa dem. Om du är intresserad av att veta mer om dem, kan du hitta en rad böcker om marsvin här.
Om du letar efter en bra bok om marsvin, så titta härunder, där vi har samlat böckerna om den söta gnagaren.

1 titlar
Häftad, 2004
Språk: Svenska
Pris 78,99 kr
info-iconMedlemspris 55 kr.
Förlagets pris 119,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans

Beskrivning

Populära böcker om marsvin

Om du söker mer information om denna söta gnagare, så finns det säkerligen en bok här för dig här. Vi har samlat alla våra böcker om marsvin här, för att göra det lättare för dig att hitta den rätta boken.
Marsvinet, som vi känner det idag, härstammar faktiskt från Sydamerika. På 1500-talet blev de införda som familjedjur och husdjur här i Europa. Det sägs att de fått sitt namn för att de liknar svin och mar är det spanska och portugisiska ordet för hav. Så de heter egentligen ”havssvin” men varför gör de det? Därför att de blev fraktade till Europa via skepp över havet.
Det finns många olika arter av marsvin. Det finns långhåriga, korthåriga och strävhåriga marsvin och du kan få dem i många olika färger. De söta, små djuren är flockdjur och ämnar sig därför inte till att vara ensamma eftersom det kan vara väldigt stressande för dem. Marsvin älskar sällskap och vill mycket gärna dela ditt sällskap med andra marsvin.
Hitta en bok om marsvin här hos Plusbok.se.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!