Bli Medlem Returböcker Kundservice

BLACK WEEK

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Lustfiske

Beskrivning

Lustfiske är en populär hobby och fritidsaktivitet. Det finns många som älskar att fiska, eftersom man kommer ut i naturen. Man kan få goda naturupplevelser på sina fisketurer, oavsett om man står på bryggan eller är ute på öppet vatten. En del älskar att åka på fisketur med vänner och andra föredrar att åka iväg själva för att koppla av och njuta av stillheten vid eller på vattnet. Oavsett om du åker på fisketur själv eller med vännerna, så är det viktigt att du känner till utrustning, klädsel, regler och säkerhet. Det finns många regler att ta hänsyn till när man ska fiska och det är självklart viktigt att du känner till dessa regler innan du beger dig ut på sjön. Den nödvändigaste kunskapen och mer därtill kan du få genom böcker. Hos Plusbok.se hittar du bra böcker om lustfiske - alltid till ett väldigt bra pris.

Filtrera
Kategorier
Bandtyp
Förlag
2 titlar
av Sören Lindroth
, 2007
Språk: Svenska
Pris 175,00 kr
info-iconMedlemspris 140 kr.
Förlagets pris 189,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Johan Klingberg
, 2013
Språk: Svenska
Pris 268,00 kr
info-iconMedlemspris 223 kr.
Förlagets pris 299,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Lärorika böcker om lustfiske

Det finns många olika former av lustfiske. De flesta har provat att fiska med metspö i t.ex. en sjö. Kustfiske är också utbrett i Sverige på grund av våra långa och tillgängliga kuster. Låter fiske i sjö och på kusten lite för tråkigt för dig? Då ska du prova undervattensfiske! Undervattensfiske, där dykarna jagar och fiskar med spjut och harpuner, har också blivit populärt. Det krävs olika typer av utrustning för att fiska, beroende på vilken typ av fiske du ska ge dig på, och inte minst på vilken fisk du ska fånga. I en bra bok om fiske kan du läsa om alla de val du ska göra innan du ger dig ut på sjön. Läs t.ex. en massa goda råd om hur du får fler typer av fiskar på kroken och mycket, mycket mer.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!