Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Lokalhistoria, familjehistoria och nostalgi

Krig både fascinerar och skrämmer oss som inget annat. Krig är inte bara ett fiktivt mord eller ett fiktivt inbördeskrig i en undre värld. Krig är verkligt, krig är något som vi alla måste förhålla oss till och det har skrivits många, lärorika, intressanta och skakande böcker i ämnet. Här hos Plusbok.se har vi ett stort utbud av böcker om krig. Böcker där du kan läsa om maktens män, om den menige soldaten och om krigens civila offer. Här hittar du både fack- och skönlitteratur. Böckerna kan köpas med stora rabatter, även de senast utgivna.

Normalpris 340:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 65:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 205:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 340:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 178:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 218:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 269:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 213:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 168:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 241:-
Icke-medlem
Medlem

Böcker om krig

Intresserar du dig för krig och krigets konsekvenser? Då har du hamnat rätt. Krig är ett populärt ämne. Ett ämne som både fascinerar och skrämmer oss och ett ämne som alltid har varit och sannolikt alltid kommer att vara aktuellt. Här i kategorin krigsböcker hittar du ett stort utbud av böcker om krig i alla dess former. Hitta böcker om krigsföring, hitta böcker om krigsvapen och deras historier och hitta böcker om historiens många krig. Läs om krigens många offer och om soldaterna som kämpade för sitt land. Läs om dem som stod i spetsen och om de konsekvenser krigen fick, både politiskt och socialt. Oavsett vad du önskar att läsa mer om, kan du hitta det här. Böckerna är skrivna av historiker, privatpersoner, forskare m.fl.
Böckerna kan du som medlem köpa till under inköpspris.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar