Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Lantbrukets djur, arbetsdjur och brukshundar

Letar du efter en bok om höns så kan du garanterat hitta den här. Det är varken dyrt eller besvärligt att ha höns. Tvärtemot är det ekonomiskt, miljövänligt och ger bra och sunda produkter till hushållet. Höns är både tåliga och produktiva husdjur och fungerar mycket bra som husdjur till en mindre familj. En höna kan ge er omkring 150-250 ägg om året och kan utan problem hålla till ute i trädgården utan att kräva så mycket arbete. Tycker du ändå att det är några saker som du behöver veta innan du kastar dig ut i livet som hönsägare? Du ska du ju såklart läsa en av de många böckerna om höns. Oavsett om du har höns som hobby, husdjur eller för att vara självförsörjande på ägg, så finns det nyttig läsning här i kategorin. Du kan bland annat läsa om de olika hönsraserna och vilken ras du ska välja efter ditt behov. Läs allt från foder till hur du bygger ett hönshus. Köp din hönsbok billigt här hos Plusbok.

 

  • 1
  • ...
  • 1
  • ...
  • 1

Böcker om hönor

Är du inte så förtjust i varken burägg eller ägg från frigående höns eller ägg från kyldisken generellt? Då har du kanske övervägt att skaffa dina egna hönor. Det spelar ingen roll om du bor i stan med en liten trädgård eller på landet med stora grönområden - alla kan ha höns. Du ska naturligtvis överväga utgifter, platsbehov och omgivning när du beslutar dig för att ha hönor. Det och mycket annat kan du hitta råd om i böckerna här i kategorien. Det finns böcker som beskriver hur du bygger ett hönshus steg för steg och hur du ruvar kycklingar om du vill utvidga beståndet.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar