Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Läder

Beskrivning

Kanske har du aldrig provat läderarbete förut men vill komma igång med dina DIY-projekt, eller kanske du letar efter inspiration till nya och spännande sätt att utveckla din kreativitet på. Oavsett orsak till varför du letar efter en bok om läder, så har vi ett spännande urval av böcker, vilket innebär att vi även har en bok som täcker ditt behov. Om du vill arbeta med läder, så har vi en bok för dig.

1 titlar
av Michael Gärtner
, 2015
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 159 kr.
Förlagets pris 269,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Populära böcker om läder

Om du är fingerfärdig och gärna vill kasta dig över ett läderarbete, så har vi samlat alla våra böcker om läder här till dig. Du kan ta dig en titt på böckerna och se om du kan hitta precis det du letar efter. Som material är läder inte som allt annat, och det är därför några saker som kan vara bra att veta, innan man sätter igång med sina kreativa idéer. Det finns också några redskap, som är bra att ha i handen när du ska arbeta med läder. Detta och mycket mer guidar böckerna här på sidan dig igenom, så du är redo att komma igång med läderarbeten.
Det är alltid kul med egna projekt. En hemmagjord sak är personlig och unik, något som alla tycker om. De hemmagjorda kreationerna ger en personlig prägel på dina presenter, utöver att de är något som man kanske inte hittar var som helst. Dessutom är det alltid trevligt att arbeta med små projekt och trevligheter är sånt vi gillar här på Plusbok.se.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!