Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Kristendom

Mäktiga krigare på himmelska missioner, eller små gulliga bebisar på moln med harpor i händerna - myterna om änglar porträtterar många olika änglar men gemensamt för dem är att de är goda. På det ena eller andra sättet kämpar de för rättvisan, kärleken och freden, och i många religioner fungerar de som budbärare mellan människorna och gudarna. Här i kategorin hittar du ett stort utbud av böcker om änglar, som du kan köpa till under inköpspris när du är medlem i vår förmånsklubb.

Normalpris 190:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 190:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 171:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 215:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 154:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 86:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 122:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 110:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 184:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 283:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 228:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 862:-
Icke-medlem
Medlem

Änglar beskrivs på oändligt många olika sätt. En av de mest omtalade är myten om, eller tron på, skyddsänglar. En skyddsängel är en ängel som du blir tilldelad från födseln och som beskyddar dig tills du dör. Skyddsängeln håller en hand över dig och dömer dig inte. Dennes enda intresse är ditt välbefinnande. En annan populär beskrivning av ängeln är ängeln i rollen som budbärare. Här är ängelns uppgift att framföra Guds budskap till människan. Det ses bland annat i kristendomen. Där finns en ängel som ger Maria nyheten att hon ska föda Guds son och en ängel visar sig för Josef och säger att han inte ska skiljas från den gravida Maria. I Bibeln framträder änglar på flera ställen, särskilt ärkeängeln Gabriel framträder flera gånger.

 

Som den goda ängelns motsvarighet hittar man den fallna ängeln. Den fallna ängeln får i Bibeln namnet Satan. En fallen ängel är en ängel som har förvisats från himlen efter att gjort uppror mot Gud och Guds principer. En fallen ängel är hämndlysten, farlig och oförutsägbar. Läs om många olika slags änglar i vårt stora utbud av böcker om änglar. Böckerna kan du här på Plusbok.se köpa till stora rabatter

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar