Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Kost och vikt

Vår kost kan ha enorm betydelse för vårt välbefinnande och hälsa. En dålig kost kan vara en direkt orsak till några livsstils-sjukdomar på längre sikt. Därför blir det mer och mer fokus på kost och näring och just på hur mycket kosten betyder för vårt välbefinnande.

Normalpris 107:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 103:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 220:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 206:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 171:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 126:-
Icke-medlem
Medlem

Bra böcker om kost

Vi vet ofta vad som är sunt och vad som är mindre sunt att äta. Vi vet någorlunda hur vi borde äta för att få ett långt och sunt liv. Fast det kan vara svårt att navigera sig runt med alla rekommendationer och det kan vara svårt att leva efter alla principer p.g.a. alla de frestelser vi möter i vår vardag- när vi går förbi bagaren på gatan, blir erbjuden kakor på eftermiddagen på vår arbetsplats osv. Det billiga blanda-själv-godiset i mataffären kan också vara svårt att gå förbi gång på gång.
Urvalet av böckerna här i kategorin ger dig mer kunskap om kost och kan vägleda dig och motivera dig till att lägga om din kost, helt eller delvis, om du vill. Kunskapen kan bidra till att skapa motivationen till att göra de rätta valen i vardagen. Köp böcker om kost här på Plusbok.se.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar