Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Kajak

Beskrivning

Oavsett om du paddlar i kajak, havskajak, turkajak, kanot eller en helt annan kajaktyp, så är det ett helt fantastiskt sätt att uppleva och vara i naturen. Att paddla kajak kombinerar fysisk aktivitet med fina, lugna naturupplevelser. Många kan nicka igenkännande till att det ger ett slags meditativt lugn när man befinner sig på vattnet. Utöver det är det en otroligt flexibel sport, där du helt själv bestämmer hur tufft det ska vara. Vi kan förstå varför sporten har blivit så populär inom de senaste åren. Här i kategorin hittar du böcker om kajaking. En bra kajakbok kan ge dig insikt i t ex paddlingstekniker – en förbättrad teknik kan betyda en behagligare tur och bättre tider om du paddlar distanser på tid. I böckerna är det också goda råd om kläder och utstyr – olika typer av kajaker, flytvästar och paddlar. Läs om väderförhållande, strömmar och tidvatten och inte minst om säkerhet och första-hjälpen på vattnet.

Filtrera
Bandtyp
Förlag
Beskrivning

Böcker om kajak

Få inspiration till att resa med kajak. Upplev andra länder från vattnet och få ett helt nytt perspektiv. Upplev andra naturområden i din egen eller hyrda kajak. Packa en väska med mat, tält och sovsäck – slå läger på land på kvällen och paddla vidare på vattnet på dagen.

Du kan här på Plusbok hitta böcker om att paddla kajak som riktar sig till både nybörjaren och den mer erfarne. Använd böckerna till inspiration eller om det är något som ska friskas upp i minnet.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!