Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Ishockey

Beskrivning

Ishockey är den näststörsta sportgrenen i Sverige, det är många som älskar både att spela och se hockey! Det är en helt fantastisk stämning på en hockeymatch. Matchen är intensiv, spelarna är på topp och båda lagen vill vinna. Åskådarna är i stämning, musiken brakar genom de stora högtalarna och man ropar och hejar på. Älskar du också ishockey, antingen som spelare eller åskådare, kan du hitta spännande läsning här i kategorin.

På Plusbok.se kan du köpa böcker med väldigt stora rabatter och precis som med alla våra andra böcker sparar du som medlem mellan 40% och 90% på alla böcker om ishockey.

Filtrera
Språk
Taggar
Bandtyp
Författare
Förlag
1 titlar
av Jonas Cederquist
, 2012
Språk: Svenska
Pris 274,00 kr
info-iconMedlemspris 229 kr.
Förlagets pris 319,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Ishockeyböcker

Gillar du också ishockey? I en bok om ishockey kan du läsa mycket mer om hockey och lära dig om spelet, kulturen, spelarna och reglerna. Som medlem hos Plusbok.se kan du köpa alla våra böcker till SPECIALPRIS.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!