Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Ishockey

Beskrivning

Ishockey är den näststörsta sportgrenen i Sverige, det är många som älskar att både spela och se hockey! Det är en helt fantastisk stämning på en hockeymatch. Matchen är intensiv, spelarna är på topp och båda lagen vill vinna. Åskådarna är i stämning, musiken brakar genom de stora högtalarna och det blir ropat och hejat på. Älskar du också ishockey antingen som spelare eller åskådare kan du hitta spännande läsning här i kategorin.

På Plusbok.se kan du köpa böcker till väldigt stora rabatter och precis som alla våra andra böcker, sparar du som medlem mellan 40% och 90% på alla böcker om ishockey.

2 titlar
av Jonas Cederquist
, 2012
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 209 kr.
Förlagets pris 319,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Susanne Bengtsson
, 2014
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 74 kr.
Förlagets pris 109,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Ishockeyböcker

Är du också biten av ishockey? I en bok om ishockey kan du läsa mycket mer om hockey och bli klokare på spelet, kulturen, spelarna och reglerna. Som medlem av Plusbok.se kan du köpa alla våra böcker till SPECIALPRIS.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!