Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Informationsteknik

Access är en del av Microsoft Office familjen, som bland annat också består av Word, Excel, Outlook och PowerPoint. Access är ett databas-program. Som jämförelse kan man säga att Word och Excel är ett textbehandlingsprogram respektive ett kalkylprogram.
Det är enkelt att komma igång med att använda Access. Det är ett användarvänligt program, som alla kan lära sig. Vi har ett stort urval av böcker och guider till programmet Access. I böckerna kan du lära dig steg-för-steg att arbeta med relationsdatabaser i Access. Access är inte bara för verksamheter och programmerare. Det är ett användarvänligt program som med fördel kan användas till att få ordning på data - exempelvis så kan du använda en databas till att registrera och hålla koll på viktiga upplysningar om t.ex. din privata boksamling.

Normalpris 67:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 313:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 129:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 508:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 508:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 508:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 340:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 199:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 100:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 269:-
Icke-medlem
Medlem

Access-böcker

Access är en relationsdatabas och kan användas till allt från kunddatabas till lagerhantering. En relationsdatabas tillåter användare att skapa flera tabeller med data. Systemet gör det möjligt att sammanlänka dessa tabeller på kors och tvärs. Du kan utföra uppgifter och skapa rapporter i en relationsdatabas.
Det finns många fördelar med att välja att programmera i Access. Office är en produkt från Microsoft och därför är Access något av det mest framtidssäkra man kan välja att programmera i. Ett projekt utvecklat i de tidigare versionerna av Access kan sannolikt konverteras till en senare version utan problem. Här kan du köpa böcker om Access bøgeroch läsa om bland annat nyheter i Access, om formulär, sökfrågor, rapporter, databasdesign och relationer.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar