Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Idrottspsykologi

Beskrivning

Om du letar efter böcker om idrottspsykologi, så har du hamnat rätt. Här har vi nämligen samlat alla våra böcker om just idrottspsykologi på ett ställe, så det är lättare för dig att hitta just precis den bok du söker. Psykologi försöker generellt att beskriva, förklara, analysera och därmed förutse samt förändra våra handlingsmönster. Idrottspsykologi gör naturligtvis allt detta inom idrottsvärlden.
Hitta en bra bok om idrottspsykologi här.

6 titlar
av Susanne Pettersson
Kartonnage, 2010
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 176 kr.
Förlagets pris 279,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Marie Hansson
, 2008
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 100 kr.
Förlagets pris 159,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Daniel Theorin, Ma...
, 2015
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 101 kr.
Förlagets pris 159,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Maja Lagercrantz,...
, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 165 kr.
Förlagets pris 259,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Susanne Pettersson
, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 153 kr.
Förlagets pris 219,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Jenny Wibäck
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 190 kr.
Förlagets pris 289,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Bra böcker om idrottspsykologi hos Plusbok.se

Om du letar efter en bra bok om idrottspsykologi, så ska du titta på det urval som vi har här i kategorin. Det är fokus på förhållandet mellan person och omvärld i de tillfällen då kroppen, eller kroppsliga handlingar spelar en central roll i förhållandet. Som en del av det man kallar idrottsvetenskap, ligger idrottspsykologin nära både pedagogik och sociologi.
Idrottspsykologi såg dagens ljus efter 70-talet, där det startade som ett sätt att optimera elitidrottarnas prestation på. Metoderna, och det som används och tillhör denna del av psykologin, kan naturligtvis användas i andra sammanhang än bara elitidrotten. Man behöver inte vara elitidrottsman för att kunna använda böckerna här i kategorin till något. Idrottspsykologin har sedan 80-talet även ändrat spår en aning och används också till ”vanliga” människor som motionerar och handlar bl.a. också psykisk välfärd och personlig utveckling.
I grund och botten handlar idrottspsykologi om att göra sinnet till en medspelare och inte en motspelare. Så man, genom mer motivation och högre koncentration, kan förbättra sina resultat, men det handlar även om stresshantering samt att lära sig att använda coaching, målsättningar och t.ex. visualisering i sin träning eller vardag så man gör sitt bästa. Läs mer om idrottspsykologi här.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!