Bli Medlem Returböcker Kundservice

BLACK WEEK

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Hönsböcker

Beskrivning

Letar du efter en bok om höns så kan du garanterat hitta den här. Det är varken dyrt eller besvärligt att ha höns. Tvärtemot är det ekonomiskt, miljövänligt och ger bra och sunda produkter till hushållet. Höns är både tåliga och produktiva husdjur och fungerar mycket bra som husdjur till en mindre familj. En höna kan ge er omkring 150-250 ägg om året och kan utan problem hålla till ute i trädgården utan att kräva så mycket arbete. Tycker du ändå att det är några saker som du behöver veta innan du kastar dig ut i livet som hönsägare? Du ska du ju såklart läsa en av de många böckerna om höns. Oavsett om du har höns som hobby, husdjur eller för att vara självförsörjande på ägg, så finns det nyttig läsning här i kategorin. Du kan bland annat läsa om de olika hönsraserna och vilken ras du ska välja efter ditt behov. Läs allt från foder till hur du bygger ett hönshus. Köp din hönsbok billigt här hos Plusbok.

 

4 titlar
av Karin Neuschütz, K...
, 2011
Språk: Svenska
Pris 241,00 kr
info-iconMedlemspris 196 kr.
Förlagets pris 289,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
(2)
av Karin Neuschütz
Häftad, 2012
Språk: Svenska
Pris 217,00 kr
info-iconMedlemspris 172 kr.
Förlagets pris 259,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
(1)
av Per Jensen
, 2012
Språk: Svenska
Pris 237,00 kr
info-iconMedlemspris 192 kr.
Förlagets pris 269,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Melanie Joyce
, 2020
Språk: Svenska
Pris 78,00 kr
info-iconMedlemspris 58 kr.
Förlagets pris 79,00 kr.
Se mer
Skickas inom Ej utgiven ännu - kan förbeställas.
Förväntas på lager 2020-03-09
Beskrivning

Böcker om hönor

Är du inte så förtjust i varken burägg eller ägg från frigående höns eller ägg från kyldisken generellt? Då har du kanske övervägt att skaffa dina egna hönor. Det spelar ingen roll om du bor i stan med en liten trädgård eller på landet med stora grönområden - alla kan ha höns. Du ska naturligtvis överväga utgifter, platsbehov och omgivning när du beslutar dig för att ha hönor. Det och mycket annat kan du hitta råd om i böckerna här i kategorien. Det finns böcker som beskriver hur du bygger ett hönshus steg för steg och hur du ruvar kycklingar om du vill utvidga beståndet.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!